Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

EFOTT 2005: Rendkívüli színvonal és programok, kedvező áron!

EFOTT - EFOTT 2005: Rendkívüli színvonal és programok, kedvező áron!

Az idei év legnívósabb fesztiválja készül Velencén, hazánk egyik legszebb tóparti strandján! Az évről évre más helyszínen, más szervezők által tető alá hozott esemény idén ünnepli 30. évfordulóját! A felhozatalt nézve mondhatjuk, méltó módon!

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára a szervezők próbáltak minél színesebb zenei palettát felsorakoztatni, és ez sikerült is nekik. A lényeg: kizárólag magyar, és színvonalas előadók fesztiválja az EFOTT!

Minden apróságra maximálisan figyeltek az esemény megalkotói, kezdve a higiéniás feltételektől, a professzionális színpadtechnikán át, a gasztronómiai (kötött áras) kiszolgálásig. Itt mindenki hideg italokra és olcsó lángosra számíthat!

A tóparti helyszín felépítéséből adódóan, a délelőtti órákat akár turisztikai, akár sportprogramokra, akár nyaralás-szintű pihenésre lehet szánni. Délutántól kezdve pedig jöhet a non-stop buli, egészen hajnalig! A sátrazók számára is kultúrált, tágas terület kerül kialakításra.

A Nagyszínpad hazánk populáris előadóit vonultatja fel, főleg az esti óráktól kezdődően, ahol egészen éjfélig szól majd a zene. A másik szabadtéri színpad, a szintén közel nagyszínpad méretű Tószínpad lesz, ahol egészen hajnal 3-ig sorakoznak fel a hazai élet neves előadói. Ezen kívül lesz Globe Party Aréna, Gödör Sátor, az alternatív, underground zenék kedvelőinek.

Az idei helyszín jó megközelíthetőségéből adódóan, sok érdeklődőt várnak a szevezők, mindezt mérsékelt áron, hiszen az 5 napos bérlethez már 8.500.-Ft-ért hozzá lehet jutni június 15-ig, valamint a napijegy is csak 3.000.-Ft lesz!

Ízelítő a zenei programokból, ABC sorrendben, a teljesség igénye nélkül:

Alvin és a mókusok, Anima Sound System, Beatrice, Bikini, Black-Out, Blind Myself, Color Star, Cool head Clan, Deák Bill Blues Band, Eleven Hold, Emil.Rulez!, Európa Kiadó, Fürgerókalábak, Heaven Street Seven, Hiperkarma, Hobo Blues Band, Hollywoodoo, Insane, Jamie Whinchester és Hrutka Róbert, Junkies, KFT, Kicsi Csillag, Korai Öröm, Kowalsky meg a Vega, Macskanadrág, Másfél, Mátyás Attila és barátai, Moby Dick, Nyers, Pál Utcai Fiúk, Quimby, Sex Action, Superbutt, Sziámi, Tankcsapda, Varga Zsuzsa, Wackor

A szervezők még egy nagy nevet ígérnek a szombati nap zárószenzációjaként, méghozzá ****-t! A csillagok a betűk számát is jelentik, gondolom ezek után nem lesz nehéz kitalálni, melyik hazai előadóról is lehet szó!

A fesztivál időpontja:
2005. július 19-24.

Helyszín:
Velence, Velencei-tó part

További friss hírek és részletes programajánló az EFOTT weblapján!

Gab

2005. 05. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 05. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 27. 10:11
Mindenki itt van, aki számít! Eleven hold is!!!
Vendég 2005. 05. 28. 14:09
Sex Action!!!!!
Vendég 2005. 05. 31. 1:18
Moby Dick!!!
Vendég 2005. 05. 31. 23:45
...meg az a négybetűs! ;) (csak mondják már ki! :o)))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

EFOTT 2005: Rendkívüli színvonal és programok, kedvező áron! cikk képei
EFOTT - EFOTT 2005: Rendkívüli színvonal és programok, kedvező áron!