Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Wan2 Fesztivál: összeállt a program

Wan2 Fesztivál - Wan2 Fesztivál: összeállt a program

A mezőtúri Wan2 fesztivál immár 13. éve kerül megrendezésre a hazai underground szcéna legnagyobbjainak részvételével. Június 30 és július 3 között zajló fesztivál külföldi sztárfellépője ezúttal a trash metal new york-i fenegyerekei, az Anthrax és a volt Sepulturás Max Cavalera bandája, a Soulfly, a táncosabb zenére vágyóknak pedig a Freestylers. A hazai élvonalból a Kispál és a Borz, a Belga, Tankcsapda, Ladánybene 27 vagy a Neo is tiszteletét teszi.

Kialakult a június 30-a és július 3-a között zajló, - immáron tizenharmadik éve(!) megrendezésre kerülő - mezőtúri Wan2 fesztivál fellépőinek névsora. A teljesség igénye nélkül néhány név: Kispál és a Borz, Belga, Ladánybene 27, Tankcsapda, Hooligans, Depresszió, Besh O Drom, Amorf Ördögök, Colorstar, Neo, Anima Sound System, Másfél, Zanzibár, Akela, Replika, Blind Myself, mintegy 80 magyar fellépő és világsztárok is, ezúttal minden korábbit meghaladó mennyiségben és minőségben: a trash metal new yorki ikonjai: az Anthrax, az ex Sepulturás Max Cavalera Soulfly zenekara és a táncosabb kedvűeknek a Freestylers! Dj-k ből sem lesz hiány, aki számít az underground tánczenékben, az itt lesz: többek közt Palotai, Naga, Titusz valamint a drum&bass kedvelőknek: Roni Size egyik társa a Full Circle kiadós Dj SUV Angliából.

Wan2 Fesztivál - Wan2 Fesztivál: összeállt a program

A 2003 óta a Városi Strandon zajló fesztiválon, a több színpados zenei események mellett különböző kulturális programok, mozi, drogprevenciós helyszín, valamint a St. Hubertus Kalandpark is várja a szórakozni vágyókat, persze a hagyományos vízifoci sem marad el, illetve a fesztivállátogatók számára továbbra is ingyenes a strand látogatása.

Egyéb területeken is felkészültek a Wan2 szervezői, akik a korábbiaknál is jobb feltételeket ígérnek a kempingezőknek, illetve a napijeggyel érkezőknek. A fesztiválra május 9-én kezdik meg a napijegyek, illetve a bérletek árusítását a jól megszokott helyeken. Az idén a jegyárusításba bekapcsolódik a Szerencsejáték Rt. hálózata is, tehát az ország egész területén a Lottózókban és a Jegyzóna logóval ellátott árushelyeken is válthatók Wan2-belépők. Az internetet előnyben részesítők a világhálón is megválthatják belépőiket, amelyek ára az idén a következőképpen alakul: bérlet elővételben: 6500 forint, a helyszínen 8000 forint. A helyszínen váltható napijegyek csütörtökön és pénteken 3500, szombaton pedig 4000 forintba kerülnek majd. Újdonság, hogy a lottózókban, valamint az interneten kombinált Wan2 és Hegyalja Fesztivál bérletek válthatók.

fkriszta

2005. 05. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 05. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Gabóca 2005. 08. 15. 23:29
A plakátra "ZANZIBÁR" van írva pedig ZANZIBAR!!!! De ezt sokan elrontják:*-( Különben a Belga,Tankcsapda,a Kispál,Depresszió,Junkies,és a Kowalsky meg a Vega az ászok innen.Hajrá:D:D csááá

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Wan2 Fesztivál: összeállt a program cikk képei
Wan2 Fesztivál - Wan2 Fesztivál: összeállt a programWan2 Fesztivál - Wan2 Fesztivál: összeállt a program