Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jól startolt Tiesto új lemeze!

DJ Tiesto - Jól startolt Tiesto új lemeze!

Nem sok Dj mondhatja el magáról, hogy több éven keresztül a figyelem középpontjában tudott maradni. Tiesto nem panaszkodhat, hiszen mindamellett, hogy a szakma már több alkalommal is a világ legjobb lemezlovasának választotta, a rajongótábora is napról napra egyre növekszik. A hazai eladások is ezt mutatják, hiszen új mixlemezének megjelenése hetében máris a 14. helyen debütált.

Az immár több alkalommal is a világ legjobb Dj-jének választott holland lemezlovas, Tiesto vadonatúj mixlemeze, az „In Search of Sunrise 4” első darabjai alig kerültek be a hazai lemezboltok polcaira, máris a legeladottabb albumok közé számít. A Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének (MAHASZ) 20. heti top 40-es listáján az „In Search of Sunrise 4” mint új belépő rögtön a 14. helyet szerezte meg magának, a nemzetközi listán pedig azonnal a 3.helyen debütált. Ez különösen jó eredmények számít, hiszen nagyon ritkán fordul elő, hogy külföldi DJ lemeze ilyen pozíciót szerezzen meg a hazai listákon.

DJ Tiesto - Jól startolt Tiesto új lemeze!

Az „In Search of Sunrise 4” egyébként Tiësto nyár ihlette „In Search of Sunrise” albumsorozatának legújabb darabja. A mostani, sorban negyedik korongot az elmúlt évek közép- és dél-amerikai turnéjai inspirálták, amikor is - többek között - beutazta Brazíliát, Perut, Costa Rica-t és Kolumbiát. A turné alatt számos felejthetetlen pillanatban volt része a holland lemezlovasnak, a latin emberek temperamentuma, a forró hangulatú partik mind emlékezetesek maradtak számára, és ezeket az emlékeket sűrítette ebbe a mixlemezbe.

fkriszta

2005. 05. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 05. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 28. 21:52
csokollak Krisztike, de nem a szakma szavazta meg eveken keresztul legjobb DJnek, hanem a kozonseg... van kulonbseg. egyebkent osszeallitanak evente a lemezlovasokat (szakmat) kerdezve is egy ranglistat es csak megsugom, hogy ott nem Tiesto az elso, sot a legutobbin az elso 10- ben nincs benne... Udv, Progressin' Deep
Vendég 2005. 05. 30. 10:27
Ha engem kérdeztek, nekem Tiesto maga az Isten. Aki még nem hallgatott Tiestot, az nem is tudja milyen nehéz az ember érzéseit a zenébe átvinni. Tiesto ezt kimagasloan muveli. En bulit nem is tudok elképzelni Tiesto nélkul. Megértem a DJket is hogy nem szavaznák be az also 10be, de hiába, mert a kozonseg dont mindenrol, es ha ok Tiestot szeretik, akkor a tobbi DJ nézzen egy kicsit magába hogy miben lahetne jobb mint Tiesto.SZERINTEM SEMMIBEN. Daweed:)
Vendég 2005. 06. 01. 15:13
" Én bulit nem is tudok elképzelni Tiesto nélkul" Te cucc nélkül nem tudsz elképzelni tiesto bulit....erről szól ez az egész szar!
Vendég 2005. 06. 03. 20:40
"Te cucc nélkül nem tudsz elképzelni tiesto bulit....erről szól ez az egész szar!" Ne haragudjál, de ez a feltételezésed TELJES MÉRTÉKBEN ALAPTALAN és ezért HAZUGSÁG. Én is több, mint 10 éve trance fan vagyok, ellátogatok elég sok bulira és még sohasem próbáltam ki a drogokat. Csak azok a p*szkok teszik ezt, akiknek a flashelés a lényeg és nem a zene. Aki ezt a műfajt igazán kedveli, annak a zene is megteszi, már attól is beindul és jól érzi magát. - Kcsipa - (kcsipa@walla.com)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Jól startolt Tiesto új lemeze! cikk képei
DJ Tiesto - Jól startolt Tiesto új lemeze!DJ Tiesto - Jól startolt Tiesto új lemeze!