Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

ATB visszatért!

ATB - ATB visszatért!

A trance műfaj egyik legmeghatározóbb dj-je, ATB hosszas pihenő után egy best of albummal jelentkezik, 7 Years címmel. Előfutárként pedig máris itt egy új dal, a "Believe in me", ami sok meglepetést ígér a német lemezlovas rajongóinak.

„Believe in me” – Higgy bennem! énekli ATB vadiúj slágergyanús szerzeményében. Különösebb kérlelés nélkül is biztosan állíthatjuk ezúttal sem fog csalódni a trance lemezlovasban eddigi rajongótábora. A „Believe in me” egy hamisítatlan trance dal számos új megoldással, ATB korábbi dalaitól eltérően most egy férfi vokállal és gitárfutamokkal spékelte meg új szerzeményét.

Az új szám egyébként Andre Tannenberger alias ATB hamarosan megjelenő „7 years” címet viselő best of albumának beharangozó dala. A „7 Years” ATB elmúlt 7 éves karrierének legnagyobb slágereit gyűjti egybe több új dallal egyetemben, melyek közül elsőként a „Believe in me”-t ismerhetjük meg. Az album a tervek szerint június közepén kerül ki a lemezboltok polcaira. És már azt is elárulhatjuk, hogy ATB az új lemeze kapcsán az elmúlt hetekben újból turnéra indult, sőt hazánkba is el fog látogatni. Augusztus 5-én a kecskeméti Red Colt-ban, másnap, augusztus 6-án pedig a siófoki Flört-ben lép fel szettjével.

fkriszta

2005. 05. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 05. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 06. 01. 17:03
Szerintem ATB-nek nem kell kérnie az igazi trance fanokat, hogy higgyenek benne ... Már a Movin' Melodies albuma meggyőzött mindenkit, amit utána kaptunk, az csak ráadás volt... Bár azok a számok sem voltak gyengék, amihez klippet csinált (Pl.: Long Way Home) de olyan trackekkel is megörvendeztette a nagyérdeműt, mint az I will Never Forget, vagy az After the Flame. Jelentősége egyértelműen túlmutat személyén, amit bizonyít a Woody Van Eydennel elindított SEAP nevezetű zenesuli is. Köszönjük neki, és várjuk az új albumát. Kcsipa - Mailtt: kcsipa@walla.com -
Vendég 2005. 06. 02. 14:21
jo
Vendég 2005. 06. 07. 12:31
szerintem naggyon klassz a believe in me, nemrég láttam a klipjét, és szuper jó!!!!!!noncsy
Vendég 2005. 06. 10. 10:01
Szerintem nagyon kevés ember van aki nwm szeretné Andre zenéjét!Egy lebőgött slágere sincs és ez a Believe in me...Isten király szám!!Zuy

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

ATB visszatért! cikk képei
ATB - ATB visszatért!