Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Extrém Sportsziget: Rock és sport

Sziget - Extrém Sportsziget: Rock és sport

Az év legextrémebb hétvégéjén - június 11-12-én - nem csak az extrém-, trend- és freesportok kedvelői, de a rock-rajongók is kedvükre csemegézhetnek az Extrém Sportsziget nagyszínpadán, a Népstadionkertben.

A korábban bejelentett koncertek mellett jó hír, hogy a dark-metál színtér első számú zenekara, a brit Paradise Lost, és a Tankcsapda is fellép. A Paradise Lost azon kevés dark-rock bandák egyike, amelyiknek sikerült kitörnie a műfaj rezervátumából. Rendszeresen játssza klipjeiket a Music Television, milliós eladásokat produkálnak, de mégsem olyan problematikus a megítélésük, mint a tinédzserek körében oly népszerű HIM-nek vagy éppen a Rasmusnak. Sőt, a Paradise Lostra nézve talán sértő is lenne, ha egy kalap alá vennénk a tinimagazinok címlapzenekaraival. Gregor Mackintosh és csapata olyan megkerülhetetlen, korszakos jelzővel is felcímkézhető lemezekkel állt a popkultúra nyilvánossága elé, mint amilyen a műfaj bibliájának számító Draconian Times, a One Second, vagy éppen az új, nagy visszatérésüket dokumentáló 2005-ös, Paradise Lost címet viselő albumuk.
A Szoborkert nagyszínpadán hallható koncert az év kiemelkedő pop-kulturális szenzációja lesz, tehát azok, akik szeretik a szimbólumokkal kicsipkézett, intelligens, sötét tónusú metált, azok számára kötelező gyakorlat lesz a koncert.

Ezen kívül láthatják a Tankcsapdát is a két napos zenei- és sportrendezvény látogatói, amely idén már nem lesz ingyenes. A zúzós hétvégén az a Budapestrockandroll négy zenekarral is képviselteti magát az idei Extrém Sportszigeten. Igazi rockandroll cirkusz, könnyed esti mulatság nehézsúlyúaknak a SportArénában, ahol a talpalávalót a Blind Myself, a Superbutt, a Subscribe és a Fish! szolgáltatja. Az extrém buli rockvonalát - a Szoborpark nagyszínpadán - az Alvin és a Mókusok és a Quimby zenekar is színesíti.

Az Extrém Sportszigetre a napi-jegyek, amellyel valamennyi programhelyszín szabadon látogatható, elővételben - 1700 forintos áron - az ismert jegyirodákban és lottózókban valamint a Nyugati téren felállított pavilonban kaphatók.

Gab

2005. 06. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 05. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 30. 16:57
nem tudom de tavaly még ingyenes volt
Vendég 2005. 06. 03. 15:52
jó kis unalmas bandák,ha ingyen lenne se mennék-rastamanvibration-
Vendég 2005. 06. 05. 12:48
Ez ugyanaz a Sportsziget, ami tavaly is volt és INGYEN?!
Vendég 2005. 06. 10. 9:09
Mi az élet értelme? Sex, csajok, Ibiza!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Extrém Sportsziget: Rock és sport cikk képei
Sziget - Extrém Sportsziget: Rock és sport