Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Back II Black: egy színpadon a Neoton Famíliával

Back 2 Black - Back II Black: egy színpadon a Neoton Famíliával

A legendás Neoton Família június 3-án, pénteken este lép fel újra egy színpadon. A koncert egyik érdekessége, hogy ezúttal fiatalok is kiegészítik a nagy öregeket a koncert során. Ott lesz a zenekar csemetéiből álló Neo Tones és a Back II Black két tagja, az énekes Bebe és Bársony Bálint szaxofonos.

Június 3-án a Népstadionban kerül megrendezésre a Neoton Família nagyszabású emlékkoncertje, ahol hosszú év után egy színpadon zenél a legendás zenekar. A nagyöregeket ezúttal fiatalok is kiegészítik a színpadon: a Neoton Família tagjainak gyerekeiből összeállt Neo Tones is erősíti a szülőket. Rajtuk kívül a mostani fiatal zenészek közül is számos ismert név is bekerült a nagy csapatba. Külön vokál és fúvós szekció várható, akiknek a szervezésével Pásztor László a Back II Black tagjai közül Bársony Bálint szaxofonost és az énekes, Bebét bízta meg, akik természetesen nagy örömmel fogadták el a felkérést, hiszen gyermekkoruk meghatározó zenekara volt anno a Neoton Família. A hét tagú vokál szekcióban találjuk majd meg Bebét, Chico-t, a Fekete Vonatból Fatimát és Bárót, valamint Jónás Andit. A fúvósok között pedig a Back II Black-es Bársony Bálint mellett a Budapest Jazz Orchestra 4 tagja is feltűnik. Annyit már elárultak a zenészek, hogy természetesen barátilag, de összemérik tudásukat a fiatalok a nagy öregekkel. Többek között várható egy gitár-szaxofon baráti párbaj Végvári Ádám és Bársony Bálint között. A többire pedig június 3-án , pénteken este a Népstadionban fény derül.

Back 2 Black - Back II Black: egy színpadon a Neoton Famíliával

Fotók: Bársony Bence

fkriszta

2005. 05. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 05. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Balu 2005. 06. 03. 14:25
Egy színpad, két hülye zenekar. Ez a véleményem a cikkről.
Vendég 2005. 06. 08. 15:35
két ilyen reklam no zene zenekar össze is illik a 25.000 nézöt meg rakják el zsebre jó mélyen a kutya nem kivancsi ezekre a komcsi futatot reklam neokra a neotones meg egy vicc a két csaj saját apucija a kiadó. fu ez aztán teljesitmény had gratulaljak .. hánynom kell a zenei ipartol
Andi 2005. 06. 25. 22:52
Kedves hozzászólók kicsit képzavarban vagytok vagy nem tudtok olvasni! A Neoton Familia lép fel ,vendégművészekkel . Egyébként ha nem szereted a 80 - as évek zenéjét, amit a Neoton játszik, akkor ne hallgasd , nem kötelező elmenni az ilyen rendezvényekre. Ami pedig a segítőket illeti, mindenki képzet zenész vagy énekes, több formációban is felléptek már. A Neotons -t én sem szeretem, de legalább nem fikázom.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Back II Black: egy színpadon a Neoton Famíliával cikk képei
Back 2 Black - Back II Black: egy színpadon a Neoton FamíliávalBack 2 Black - Back II Black: egy színpadon a Neoton FamíliávalBack 2 Black - Back II Black: egy színpadon a Neoton FamíliávalBack 2 Black - Back II Black: egy színpadon a Neoton FamíliávalBack 2 Black - Back II Black: egy színpadon a Neoton Famíliával