Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Utolsó Wood and Strings

Jamie és Robi - Utolsó Wood and Strings

Június 28-án a Budai Parkszínpadon Jamie Winchester - Hrutka Róbert és zenekaruk immár harmadik, de ebben az évben utolsó akusztikus Wood and Strings koncertműsorával lép színpadra. Rajtuk kívül számos illusztris sztárvendéget is meghívtak: ott lesz Für Anikó és Schmidt Vera is.

Jamie Winchester és Hrutka Róbert szerzőpáros és zenekara akusztikus Wood and Strings koncertjével nemcsak a szakma, de a közönség kegyeit is elnyerte. A múlt májusban első alkalommal a Millenáris Színpadán bemutatott koncertműsort teltházas közönség tapsolta végig, mindezt ez év tavaszán a Művészetek Palotájában újból sikerült megismételniük, a frissen nyitott koncertterem dugig megtelt. A zenei szakma pedig már az év elején méltatta Jamie-Robi kettősét, akik egymás után hozhatták el magukkal az Artisjus és a Fonogram idei zenei díjait.

Jamie és Robi - Utolsó Wood and Strings

Jamie-ék a látványos sikeren felbuzdulva úgy döntöttek, hogy ezen a nyáron még utoljára színpadra viszik ezt a repertoárt. Június 28-án este a Budai Parkszínpadon hangzik fel újra, immár harmadik alkalommal a Wood and Strings. Az állandó közreműködők ezúttal is Wolf Péter és a Mendelssohn Kamarazenekar, Tóth Edina, Tunyogi Orsi és John Murphy, valamint Lantos Zoltán hegedűvész. Sztárvendégek ez alkalommal sem maradnak el: Für Anikó színművésznő és a Megasztár első szériájából megismert Schmidt Vera teszik tiszteletüket ezen a koncerten.

A Budai Parkszínpadon megrendezett koncert június 28-án, 19:30-kor kezdődik! Jegyek a Concert & Media jegyirodáiban kaphatók!

fkriszta

2005. 05. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 05. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Utolsó Wood and Strings cikk képei
Jamie és Robi - Utolsó Wood and StringsJamie és Robi - Utolsó Wood and Strings