Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos: tavaszi turnézáró a SYMA-ban

Ákos - Ákos: tavaszi turnézáró a SYMA-ban

Június 4-én, szombaton este 20 órától a budapesti SYMA csarnokban zárul Ákos Az utolsó hangos dal Ráadásturnéjának tavaszi menete. Számos felkérés után döntött úgy Ákos, hogy múlt évi koncertturnéját idén is folytatja, természetesen megújult repertoárral és új vendégművészekkel. A tavaszi menet igazi csúcspontja várható ezen a szombaton a budapesti SYMA-ban.

Erre az évre a korábbiakban pihenőt hirdetett Ákos, de végül a hazai koncertszervezők nyomására mégis csak beadta a derekát és folytatta múlt évi koncertturnéját. Ákos tavalyi Az utolsó hangos dal címet viselő 17 állomásos turnéjára összesen 75 ezer látogató volt kíváncsi, így nem csoda, hogy ilyen érdeklődés mellett újabb fellépéseket kellett beiktatni. Most tavasszal egy felújított repertoárral és számos új vendégzenésszel vágott neki Az utolsó hangos dal Ráadásturnénak Ákos és zenekara. A múlt évi koncertműsorból kikerült jó pár sokat hallott és játszott sláger, helyükre zúzósabb rock szerzemények kerültek be, sőt a Bonanza Banzai három dalos blokkja is teljes mértékben felfrissült. A mostani turné igazi meglepetésének számít két korábbi zenekari tag „visszatérése”. Az Ákos Band két régi oszlopos tagja, Madarász Gábor (gitárok) és Dorozsmai Péter (dob) több dal erejéig is színpadra lép, felidézve némileg a régmúltat. Rajtuk kívül szintén kíséri a zenekart Háry Péter Chapman Sticken.

Ákos - Ákos: tavaszi turnézáró a SYMA-ban

A tavaszi Ráadásturné csúcspontjaként várható a június 4-i, szombati budapesti SYMA csarnokban megrendezésre kerülő nagykoncert. Egy ütős rock koncertre számíthat a közönség. Az utolsó hangos dal koncertmenüjének leghangosabb darabjaival és jó pár meglepetéssel készülnek a zenekar tagjai, mindez az Ákostól már megszokott látványos színpad – és fénytechnikával körítve. Jegyek még kaphatók a helyszínen és a nagyobb jegypénztárakban!

Időpont: 2005. június 4., szombat 20 óra
Helyszín: Bp., SYMA csarnok

Fotók: Fazekas István, Tyukodi László/FalconMedia

fkriszta

2005. 06. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 06. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos: tavaszi turnézáró a SYMA-ban cikk képei
Ákos - Ákos: tavaszi turnézáró a SYMA-banÁkos - Ákos: tavaszi turnézáró a SYMA-banÁkos - Ákos: tavaszi turnézáró a SYMA-ban