Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sugarloaf: tragédia a klipforgatáson

Sex Action - Sugarloaf: tragédia a klipforgatáson

A Sugarloaf együttes legújabb klipforgatása majdnem tragédiával végződött. Trombitásuk, Stepa rosszul lett, vért hányt, majd a helyszínen eszméletét veszítette. A mentők kórházba szállították, ahol kiderült, hogy bevérzett a torka, ez okozta a rosszullétet. Állapota már stabil, de most hosszú időre el kell búcsúznia a színpadtól, a Sugarloaf kénytelen lesz nélkülözni.

A múlt hétvégén a Sugarloaf együttes egy új klipet forgatásába kezdett. Ekkor még senki sem sejtette milyen tragédia fog aznap történni. A csapat egyik tagja, a trombitás Stepa hirtelen rosszul lett, köhögni kezdett, majd vért hányt. Röviddel ezután pedig eszméletét vesztette. A mentők egy budapesti kórházba szállították.

„Az utolsó beállításnál voltunk, mikor a trombitásunk köhögni kezdett. Nem gondoltunk semmi rosszra, míg az erőlködésben el nem kezdett fulladozni. Ekkor vettük észre, hogy Stepa folyamatosan vért köhög fel, és azért nem kap rendesen levegőt.”- mesélte Szabi, a gitárosuk.

Sex Action - Sugarloaf: tragédia a klipforgatáson

„Hirtelen azt sem tudtuk, hogy mit csináljunk. Segítséget hívtunk, de mire a mentők kiértek, addigra elveszítette az eszméletét. Iszonyú volt látni, hogy mi történik vele.”

Miután a trombitást kórházba szállították, kiderült, hogy bevérzett a torka, aminek köszönhetően hosszú órákon át kérdéses volt az állapota. Orvosai javaslata alapján zenész karrierjét azonnal abba kell hagynia, határozatlan időre, míg állapota nem javul. Mivel Stepa akár életveszélyes állapotba is kerülhet, ha folytatja a trombitálást.

Sajnos így a zenekar VIVA COMET-es fellépése is veszélybe került, ahol is a legjobb együttes kategóriájában kaptak jelölést.

fkriszta

2005. 06. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 06. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 06. 08. 18:48
médiahack ez is.
Vendég 2005. 06. 10. 14:33
Hát ez valami isteni hír!
Vendég 2005. 10. 01. 17:38
hehe
Vendég 2006. 06. 05. 12:31
el tudja nekem vki küldenia hajnalig még van idő számát a Sugarloafnak? Címem:szreca@freemail.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sugarloaf: tragédia a klipforgatáson cikk képei
Sex Action - Sugarloaf: tragédia a klipforgatásonSex Action - Sugarloaf: tragédia a klipforgatáson