Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Budapest új zenei adója: Coca-Cola SoundWave Stúdió

Coca Cola Beach House - Budapest új zenei adója: Coca-Cola SoundWave Stúdió

A kísérleti adásnapok után, megkezdte sugárzását a Coca-Cola SoundWave Stúdió az FM 90.9–es frekvencián. A legfőbb cél egy színvonalas, sokféle zenei stílusú, fiataloknak szóló zenei adó létrehozása volt, ahol mindenki megtalálhatja a saját stílusát. A SoundWave Stúdió a SoundWave Store kirakatában, a Bajcsy-Zsilinszky u. 31-ben állította fel stúdióját.

Újabb egyedülálló innovatív kommunikációs eszközzel bővült a Coca-Cola Magyarország nyári zenei programja. A Coca-Cola SoundWave Store után az FM 90.9-es frekvencián indul a Coca-Cola SoundWave Stúdió adása, mely fiatal, különböző stílusú műsorvezetőkkel, zenékkel, egyéb zenei műsorokkal, programajánlókkal szól a jó zenére éhes fiataloknak.

A SoundWave Stúdió fontos része a Coca-Cola SoundWave elnevezésű nagyszabású, nemzetközi zenei programjának. Az idén Európa több országában indult eseménysorozat célja, hogy közelebb hozza a zenét a fiatalokhoz, és elérhetővé tegye számukra az új, friss zenei irányzatokat és kultúrákat, amik életre szóló élményt nyújthatnak.

Coca Cola Beach House - Budapest új zenei adója: Coca-Cola SoundWave Stúdió

A Coca-Cola SoundWave Stúdió nem egy hagyományos rádió, ahol nap mint nap ismétlődnek ugyanazok a számok. A zenei szerkesztők minél változatosabb, különlegesebb zenéket játszanak, hogy mindenki rátalálhasson a saját zenéjére. Akár egy egész bakelitet vagy cd-t is meghallgathatunk egy előadótól, elejétől a végéig, vagy egy-egy zenész életútját ismerhetjük meg a zenéjén keresztül. A zenei műsorok természetesen beszélgetős és kulturális műsorokkal, programajánlókkal is kiegészülnek.

A Coca-Cola SoundWave Rádió kreatív arca, programigazgatója Novák Péter. Műsorvezető társai olyan profi rádiós fiatalok, mint Veress Dóri, Aczél Réka, Urbán Szabolcs vagy Nyul Zsuzsa, akik hozzájuk leginkább illő műsorokban próbálják megszólítani a fiatalokat. Előtte, utána, közben pedig rengeteg zene szól.

A SoundWave Stúdiót az FM 90.9–es frekvencia mellett on-line rádióként a www.soundwave.hu oldalon is lehet hallgatni.

Jónap Tamás

2005. 06. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 06. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Budapest új zenei adója: Coca-Cola SoundWave Stúdió cikk képei
Coca Cola Beach House - Budapest új zenei adója: Coca-Cola SoundWave StúdióCoca Cola Beach House - Budapest új zenei adója: Coca-Cola SoundWave Stúdió