Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Time: új csapat egy ismerős arccal

Time - Time: új csapat egy ismerős arccal

Talán már sokunknak ismerős lehet az az arc, aki most egy új együttes, a Time nevet viselő formáció tagjaként mutatkozik be. Szabó Mátét a TV2-ben közel egy évig figyelhettük különböző műsorokban, most énekesi szerepkörben tűnik fel.

Szabó Máté elsősorban a televíziónak köszönheti ismertségét, de valójában színházi berkekből indult el a karriere. Máté gyerekkori szerelme volt a színház, ami a mai napig végigkíséri az életét. Több mint 300 alkalommal láthattuk őt színpadon (jelenleg is a Pesti Magyar Színház tagja), és ez indította el az életét a televíziózás irányába is. Számos műsor vezetőjeként láthattuk nap mint nap: vezetett játék-műsorokat (Tripla vagy semmi) és reggeli műsort is (Lazac). De most úgy érzi eljött a pillanat, hogy a zene világában is kipróbálja magát.

Time - Time: új csapat egy ismerős arccal

A Lazac c. műsorban ismerkedett meg az együttes másik fiútagjával, Balázzsal, aki már régóta zenélt. Balázs számos reklámfilm és műsor énekhangja, illetve régi zenekarával a Big Brother 2. főcímdalát készítették el, de ő énekli a most futó Sztárvár c. sorozat főcímdalát is. Balázs már régóta szeretett volna egy olyan együttest, amellyel a 70-es évek nagy slágereit dolgozzák fel, de már mai hangszereléssel, hangzásvilággal. Ehhez a történethez találtak két nemcsak csinos, hanem képzett énekeslányt: Ivettet és Katát. Így jött létre a Time.

A TIME első kislemeze a 70-es évek egyik legnagyobb diszkóslágerének, a „One way Ticket”-nek a feldolgozása. A dalhoz egyébként a napokban forgatják le a videoklipet. Ami viszont külön ritkaságnak számít: bakeliten is megjelenik az első maxi, kifejezetten a Dj-k számára.

fkriszta

2005. 06. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 06. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 06. 11. 16:41
hülyeség az egész, úgyis megbuknak!!!! csak egyslágeres beanda lesz
Vendég 2005. 06. 14. 9:17
Gááááááz
akyyy 2005. 07. 05. 17:58
hol lehet megnézni a klippjét? meg egyáltalán letölteni ezt a kib*** jó számot? ehez a számhoz nekem legendás történetem van általános sulimból, szal!! JIIHÁÁ!:)
Bebe 2005. 07. 31. 15:44
akyyy elmondjam hol lehet megtalálni?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Time: új csapat egy ismerős arccal cikk képei
Time - Time: új csapat egy ismerős arccalTime - Time: új csapat egy ismerős arccal