Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Arash Budapestre látogat

Arash - Arash Budapestre látogat

Az újdonsült iráni származású sztár, Arash promóciós körútja során hamarosan hazánkba látogat. Június 16-án ő lesz a VIVA COMET díjátadójának egyik külföldi sztárvendége, ahol is élőben adja elő aktuális slágerét, a Boro Boro-t.

Arash nevével az elmúlt hónapokban ismerkedhettünk meg. Boro Boro című szerzeménye nemcsak tőlünk nyugatabbra, hanem hazánkban is rövid idő alatt robbant be a slágerlistákra. Nagylemeze "Arash Arash" címmel pedig április végén látott napvilágot.

Arash iráni származása ellenére ma már Svédországban él, zenei karriere is innen indult el. Teheránban nőtt fel, 10 éves volt mikor családja, hasonlóan több elszegényedett iráni családhoz, Európába, Svédországba költözött. Zene iránti fogékonysága már gyerekkorában kitűnt. Iskolái befejezése után zeneszerzéssel, producerkedéssel foglalatoskodott az északi országban. Első maxija, a "Boro Boro", ami perzsa nyelven azt jelenti, hogy járd a saját utadat, rögtön berobbant a slágerlistákra. Hasonló sikert könyvelhetett el azóta Európa-szerte ezzel a dallal, Svédországban a kislemez már aranylemezes státuszt ért el. Április végén pedig végre a boltokba került az "Arash Arash" címet viselő első nagylemez.

Arash - Arash Budapestre látogat

Hazánkba új albumának promóciós körútja keretében látogat el, melynek csúcspontja mindenképpen a június 16-i VIVA COMET-es fellépése lesz, ahol mint az est egyik fő sztárvendége két táncoslány kíséretében fogja előadni aktuális slágerét, a Boro Boro-t.

fkriszta

2005. 06. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 06. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 06. 09. 11:19
Arash boro-boro és tikt-tike.kardi c-ű száma is nagyon jó
Balu 2005. 06. 09. 13:41
ARASH KIRÁLY ÉNEKES!!!!
Vendég 2005. 06. 09. 14:58
.
Vendég 2005. 06. 11. 11:21
kúlermájer

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Arash Budapestre látogat cikk képei
Arash - Arash Budapestre látogatArash - Arash Budapestre látogat