Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fenyő koncert ismét a Margitszigeten

Fenyő Miklós - Fenyő koncert ismét a Margitszigeten

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen "Mr. Rock and Roll" az elmúlt 36 évben nem kevesebb, mint 27 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot.

A rajongók legnagyobb örömére 2005. augusztus 27-én szombaton, este 20 órától kilencedszer is megrendezik a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az évek óta nagy sikerű, telt házas, mára már szokásos nyári koncertet.

Fenyő Miklós az idén sem mindennapi előadókat hívott meg sztárvendégeiként: a koncerten fellép majd Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, és az Ős-Hungária tagjai is jelen lesznek. Bátran állíthatjuk tehát, hogy a múlt, a jelen és a jövő találkozása lesz a nyárvégi koncert. Fenyő minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. A megszokott minőségű hang- és fénytechnika, az óriáskivetítők, a pirotechnika, na és az elmaradhatatlan, különleges énekhang teszi felejthetetlenné a show-t.

Fenyő Miklós - Fenyő koncert ismét a Margitszigeten

A koncert iránt már most olyan nagy az érdeklődés, hogy a jegyirodák már negyed évvel a rendezvény előtt elkezdték a jegyeket árusítani. Az augusztus 27-i belépők különlegessége, hogy a jegy megvásárlásával 5000 Ft-os kedvezményhez juthat mindenki a Real Men's Öltönyházban.

Jegyek kaphatók a Szabadtér jegyirodában (XIII. Hollán Ernő u. 10.), az összes ismert jegypénztárban, valamint a helyszínen. További információkért és online jegyrendelésért keresd fel a www.prolog.hu honlapot vagy hívd a 340-4883-as telefonszámot!.

Jónap Tamás

2005. 06. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 06. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 06. 10. 14:33
Isten király!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fenyő koncert ismét a Margitszigeten cikk képei
Fenyő Miklós - Fenyő koncert ismét a MargitszigetenFenyő Miklós - Fenyő koncert ismét a Margitszigeten