Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dedikál a Dream Theater

Dream Theater - Dedikál a Dream Theater

2005. június 14-én a koncert napján az együttes délután 2 órától az MCD Zeneáruházban tart dedikálást, ahova minden hazai rajongót és ereklyegyűjteményét szeretettel várják.

A zeneáruház címe: VI. kerület, Jókai utca 40.

A progresszív rock csapatától június 14-én a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán hallhatjuk az új (Ocatavarium - ld. korábbi cikkünket) album számai mellett a régebbi klasszikus dalokat is.

A Dream Theater eddigi pályafutása során 16 lemezt adott ki, legújabb, 17. albumuk munkálatait idén februárban fejezték be. Az Octavarium címet viselő új anyag megjelenése június 7-re várható. A cím utal arra, hogy ez az album a progresszív metál együttes nyolcadik stúdióalbuma.

Az együttes eddig háromszor lépett fel Magyarországon, 1998-ban, 2000-ben és 2002-ben adtak dedikálással egybekötött nagysikerű koncertet a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán. 2005. június 14-én a már megszokott helyszínen hallgathatják meg a rajongók az új lemez dalai mellett a már klasszikusnak tekinthető Dream Theater számokat.

Jegyek 7.900 Ft-os áron már kaphatók a Ticket Express jegyirodákban, valamint a www.tex.hu és a www.eventim.hu oldalakon keresztül.

Ferenczi Attila

2005. 06. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 06. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dedikál a Dream Theater cikk képei
Dream Theater - Dedikál a Dream Theater