Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vekeri- tó Fesztivál

Fesztivál - Vekeri- tó Fesztivál

2005. június 22-től 26-ig immár negyedik alkalommal, négy napon keresztül, 5 zenei színpaddal és 8 programhelyszínnel csábít mindenkit Debrecen mellé a Vekeri-tó partjára a Vekeri-tó Fesztivál!

A 4 nap alatt több mint 200 előadó, és rengeteg egyéb érdekes és értékes kiegészítő programmal készülnek a Vekeri-tó fesztivál szervezői. Az előző évek hagyományait folytatva idén is bekerült egy új programhelyszín a kínálatba.

A "Fokkváros", avagy egy lakható város a fesztiválban, ha kell egy csöndesebb szigettel, vagy ha kell laza bulizós helyszínnel teszi színesebbé a rendezvény színvonalát. Persze a "városon kívül" is van élet! 2005-ben ismét nemzetközi sztárfellépők várják a hazai pop-rock-party élvonal képviselői mellett a látogatókat . Aki durva metalra éhes annak jön a Napalm Death, aki "Macskajajra" nosztalgiázna Boban Markovic, aki pedig a világhírű Tarantino filmzenéket szeretné élőben meghallgatni, annak hét elvetemült "gengszter" azaz a Tarantinos a megoldás! A hazai előadók közül mindenképpen kiemelkedik az Anima Sound System, Pál Utcai Fiúk, Belga, Junkies, Kispál, a Kowalsky meg a Vega, Depresszió, természetesen a Tankcsapda és nem utolsó sorban Ákos produkciója!

Fesztivál - Vekeri- tó Fesztivál

A zenei és egyéb programok mellett érdemes koncentrálni az utazási információkra, hiszen minden nap Debrecenből a MÁV állomástól ingyenes buszjáratok indulnak a fesztiválra. Amennyiben valaki nem akar buszozni, a fák árnyékban, kijelölt területen ingyenes sátorozási lehetőség fogadja! Hamarosan kapunyitás, és kezdődik egy újabb őrületes fesztiválhangulat!

További részletes program a www.vekerimusic.hu weboldalon!

fkriszta

2005. 06. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 06. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vekeri- tó Fesztivál cikk képei
Fesztivál - Vekeri- tó FesztiválFesztivál - Vekeri- tó Fesztivál