Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2005: Teljes a Nagyszínpad programja!

Sziget - Sziget 2005: Teljes a Nagyszínpad programja!

Minden idők legjobb Nagyszínpad-programját ígérik a szervezők az idei Szigetre. A korábban bejelentett sztárokhoz a napokban csatlakozott az underground világában legendás Skinny Puppy, valamint a Basement Jaxx, akik tavaly a legjobb koncertet adták a Szigeten, és idén pedig számos nagy fesztivál, többek között a Glastonbury Festival fő fellépői. Az idei rendezvényre június 15-én estig lehet még kedvezményes áron jegyet venni.

Kikerekedett az idei Sziget Nagyszínpadának programja. Már a „nulladik” napon lesz idén koncert: a legendás Illés zenekart utoljára láthatják koncerten rajongói. A Sziget indító napján, szerdán a Nagyszínpadon fellép a spanyol Ska P, új énekesnőjükkel lép fel a Morcheeba, majd a magyar sorban a Quimby ad koncertet és késő este Sean Paul lép a színpadra. Másnap Ce'Cile és a T.O.K kezdi a sort, őket Natalia Imbruglia követi. A magyarok közül az Anima Sound System lép fel ezen a napon, majd az Underworld zár a Nagyszínpadon. Pénteken a The Wailersszel nyit ez a helyszín, majd a Brand New Heavies lép színpadra. Ezen a napon csak külföldi fellépők lesznek a Nagyszínpadon, így a BMH-t The Game követi, utána a Basement Jaxx fejezi be a napot. Szombaton a Les Tambours du Bronx, majd a Mando Diao lesz látható, utánuk a Tankcsapda zúz és végül jön a Korn. Vasárnap a The Toy Dolls, a Juliette and The Licks, a Kispál és a Borz végül a Franz Ferdinand lép a Nagyszínpadra. Hétfőn a Skinny Puppyt a Roots Manuva követi, ezután lép színre a Sziámi, akiket Nick Cave és együttese követ. A Sziget zárónapján a Nagyszínpadon fellép a Beatstakes, a The Hives, a Sex Action és a Good Charlotte.

Sziget - Sziget 2005: Teljes a Nagyszínpad programja!

Az idei Szigetre naponta - a "nulladik napi" Illés-koncertre is - 5.000 Ft-os napijegy áron lehet majd bejutni. Azok azonban, akik elővételben hetijegyet vásárolnak - ami az első időszakban, azaz június 15-éig 20.000 Ft lesz - 8 napig élvezhetik a Sziget programjait, hiszen a "nulladik napi" Illés-koncert hetijeggyel is látogatható lesz. Gyors fejszámolás és kiderül: egy elővételes hetijeggyel 4 napijegy árát lehet idén spórolni, a Sziget fele tehát így ingyen megúszható. Azonban ez az 50%-os kedvezmény csak 15-én (az arusító-helyeken zárásig, de online akár éjfélig) él! Június 16-tól az elővételes hetijegy már 25.000 Ft lesz és a kapuban 30.000 forintért lehet majd megkapni.

fkriszta

2005. 06. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 06. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
bia 2005. 06. 20. 14:22
részletesebb is lehetne a program.ez nagyon laza
Lauribaba ( Ammika ) 2005. 07. 01. 15:28
Szerintem is
Babyboy 2005. 07. 02. 12:43
ja, ja, jaaa
Babyboy 2005. 07. 02. 12:43
ja, ja, jaaa

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sziget 2005: Teljes a Nagyszínpad programja! cikk képei
Sziget - Sziget 2005: Teljes a Nagyszínpad programja!Sziget - Sziget 2005: Teljes a Nagyszínpad programja!