Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Napijegyet - elővételben

Fesztivál - Napijegyet - elővételben

Az eddigi évek során még soha nem volt olyan érdeklődés a Sziget jegyek iránt mint idén. A külföldi terjesztőknél már kétszer annyi jegyet megváltottak mint tavaly ilyenkor. A hazai árusítóhelyekre a napokban viszik ki az utolsó 1000 hetijegyet.

A Sziget történetében először – a nagy érdeklődésre való tekintettel – már napijegyeket is lehet elővételben venni. Jelen pillanatban már csak kétezer jegy maradt raktáron, amiből ezret a napokban szállítanak ki a terjesztőkhöz, a fennmaradt mennyiséget a Szige-kapuban lehet majd megkapni tekintettel azokra, akik lakóhelyi okok miatt nem tudtak jegyet váltani

Az hetijegyeket továbbra is a megszokott árusítóhelyeken továbbá a Szerencsejáték Rt. kirendeltségeiben, a Tesco áruházakban, a Ticket Expressz jegyirodáiban és online a www.sziget.hu/fesztival oldalon lehet kapni, amíg a készlet tart.

Az elmúlt években hallhattunk már olyan napról, hogy a látogatók száma elérte a felső limitet. Mivel jelen helyzet úgy áll, hogy a hetijegyhez jutás esélyei drasztikusan lecsökkentek, először a rendezvény történetében elindult a napijegyek előzetes árusítása, kizárólag a Szerencsejáték Rt. kirendeltségeiben (lottózókban és a postákon).

Részletes program az alábbi linken:

Ferenczi Attila

2005. 06. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 06. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 10. 13:48
BALATONSOUND 4napos jegyet eladnék, közösen egyeztetett árért, kizárólag a mai napon.06303921316

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Napijegyet - elővételben cikk képei
Fesztivál - Napijegyet - elővételben