Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Forradalmat kíván az ország

Megasztár TV2 - Forradalmat kíván az ország

A nagylemez megjelenésével egy időben indult körútra a Megasztáros énekes, Bartók Krisztián. A 30 állomásból álló turné tapasztalatai igazolni látszanak az albumhoz és az azt beharangozó Forradalom c. dalhoz fűzött reményeket.

„Ahol szól a Forradalom, ott forr a dalom!” – kezdi vidáman Krisztián. „Végigjártam szinte az összes rádiót és nagyon pozitív élmények értek. Eddig szerénykedve beszéltem az első nótámról, de most a tények tükrében kijelenthetem, hogy sláger lett! A kívánságműsorok éllovasa!”

Hosszú út vezetett a sikerhez. Krisztián több tehetségkutatón is megmérettette magát. Megjegyzendő, hogy pár megasztáros kollégájával ezeken, a válogatókon találkoztak először. Kiadója a TV2 produkcióját nézve figyelt fel rá és mindvégig bízott pártfogoltjuk tehetségében. Aztán eltelt egy év, stílusosan szólva: forralták a dalokat, és elkészült a nagy mű. Az album a 80-as évek diszkó hangulatából merít, melyet modern hangzással tálal.

„A Cometen nem győztem fogadni a gratulációkat. A zenész szakma ünnepe volt a díjátadó, ám nem hittem volna, hogy ebből egy kis szelet nekem is jut. Úgy értem, hogy Zsédényi Adrienn, Gáspár Laci, a Hooligans csapata és még rengetegen gratuláltak nekem. Nagy meglepetés volt és természetes nagyon jól esett számomra az a bíztatás, amit tőlük kaptam.”- meséli az őt ért élményeket Krisztián.

Jónap Tamás

2005. 06. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 06. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Gabóca 2005. 06. 22. 12:38
Bartók Krisztián lemezét biztosan meg fogom venni ha kapok pocket money-t nert a Forradalom című szám nagyon megtetszett és a srác nagyon jól nyomja! HAJRÁ, KRISZTIÁN!
gabesz 2005. 07. 02. 10:20
elmegy...! jo a ritmusa és a hangzása is a számnak! nem szeretem az ilyen zenét, de mikor meghallottam a tv.ben akkor 1ből a fülemben maradt a dallama! grat.
Vendég 2005. 09. 20. 9:58
Szeretünk Krisztián! Hajrá! Sly

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Forradalmat kíván az ország cikk képei
Megasztár TV2 - Forradalmat kíván az ország