Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A 13. Mezőtúr

Fesztivál - A 13. Mezőtúr

Nagyjából egy hét és indul Magyarország legkeményebb rockzenei (és minden egyéb) felhozatalát kínáló zenei fesztiválja, mely idén diplomatikusan követve az újság gazdáinak szeszélyeit a Wan2 nevet viseli már. Június 30-a és július 3-a között négykézlábjárás, csapolt sör, strand, Hubertus zóna és kíméletlen gitártépés várható.

Az elmúlt évek puhányodó tendenciáját követve a fesztivál megőrizve alapvető bélyegeit (90% konzervatív hosszú haj, bakancs, etc.) beengedett párat a fesztiválélet nagyjai közül a vérszomjas rocker tömegbe - ennek köszönhető a tavalyi váratlanul nagy sikerű Anima koncert is. Néhányan válogatás nélkül: Kispál és a Borz, Belga, Ladánybene 27, Tankcsapda, Hooligans, Depresszió, Besh O Drom, Amorf Ördögök, Colorstar, Neo, Anima Sound System, Másfél, Zanzibár, Akela, Replika, Blind Myself…

Summa summarum 80 magyar fellépő + a külföldi nevezetességek mint a trash metal New York-i prófétái az Anthrax, az ex Sepulturás Max Cavalera Soulfly zenekara és drum and bass-t, breakbeat-et vegyítő Freestylers és a 2004-es Szigeten full sátrat produkáló Roni Size egyik társa a Full Circle kiadós Dj SUV Angliából.

Természetesen a már kora reggel hiperaktív kollegákra is gondoltak a szervezők így kultúrális programokat, mozit, vízifocit, drogprevenciót szerveztek, továbbá a St. Hubertus Kalandpark is várja a bolondozni vágyókat, illetve a fesztivállátogatók számára továbbra is ingyenes a strand látogatása.

A fesztiválra május 9-én kezdik meg a napijegyek, illetve a bérletek árusítását a jól megszokott helyeken. Az idén a Szigethez hasonlóan a jegyárusításba bekapcsolódik a Szerencsejáték Rt. hálózata is, tehát az ország egész területén a Lottózókban és a Jegyzóna logóval ellátott árushelyeken is válthatók Wan2-belépők. Az internetet előnyben részesítők a világhálón is megválthatják belépőiket, amelyek ára az idén a következőképpen alakul:

bérlet elővételben: 6500 Ft
bérlet a helyszínen 8000 Ft
napijegyek csütörtökön és pénteken: 3500 Ft
napijegyek szombaton 4000 Ft

Ferenczi Attila

2005. 06. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 06. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Gabóca 2005. 08. 15. 23:31
Kispál és a Borz, Belga, Tankcsapda, Hooligans, Depresszió, Amorf Ördögök, Anima Sound System, Másfél, ZanzibAr!!!Ezek jók:D nemtok mást írni:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A 13. Mezőtúr cikk képei
Fesztivál - A 13. Mezőtúr