Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Anselmo Crew újdonságok

Anselmo Crew - Anselmo Crew újdonságok

Immár megújult felállással, összesen tíz fős tagsággal jelentette meg pár hete az Anselmo Crew legújabb Only for promo címre hallgató új demoanyagát, melyet bárki ingyen beszerezhet. A felfrissült csapat a nyári hónapokban számos koncerttel várja rajongóit.

Az Anselmo Crew az elmúlt hónapokban tagságilag megújult : a zenekarvezető Árkosi Szabolcs (ének, rap, harmonika, billentyűk, saz, samples), Erdős Tamás (basszusgitár, samples), Mogyoró Kornél (ütőhangszerek, rap) maradtak, de a többi poszton változtak a tagok és immár nem nyolcan serénykednek a bandában, hanem tízen. Az újak között találhatjuk Subicz Gábort, aki a Pannonia All Stars-ból érkezett, Meleg Tamást, aki a Jazzékiel stábját is erősíti, Vadász Pétert, aki pedig Palermo Boogie Gangtől az UP!-ig számos helyen dobolt (az Anselmo Crew mellett jelenleg a United aktív tagja), DJ Marka-t, aki a budapesti Kultiplex törzsgárdájába tartozik, valamint Sátori Gábort, aki alternatív-punk zenei múlttal bír (Messenger Sux, Karabély), Szalai Aneszt, a Sziámi vokalistáját, Király Martinát, aki ismert jazz énekesnő.

Anselmo Crew - Anselmo Crew újdonságok

A fiatalok már ezzel a felállással ez év májusában készítették el Only for promo címet viselő négy számos demójukat, melyet teljesen ingyenesen bárki beszerezhet, aki ír az info@anselmocrew.hu –ra és megrendeli, vagy ellátogat egy Anselmo Crew koncertre, ahol szintén ingyenesen megszerezheti.

Hivatalos honlapjuk is megújult, új címen érhető el, a www.anselmocrew.hu –n. Érdemes odakattintani, hiszen könyvesbolttól a peep show-ig mindent megtalálhat a nagyérdemű, az új dalokat pedig teljesen ingyenesen letöltheti az oldalról.

A nyár pedig számukra is fellépések sorával telik, legközelebb egy hét múlva, június 28-án este nyolctól láthatók a Tűzraktárban (IX. kerület, Tűzoltó utca 54-56.), ahol ingyenes koncertet adnak, így is támogatva a most nyíló kulturális központot.

fkriszta

2005. 06. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 06. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Anselmo Crew újdonságok cikk képei
Anselmo Crew - Anselmo Crew újdonságokAnselmo Crew - Anselmo Crew újdonságok