Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Klipet forgatott a Hooligans

Hooligans - Klipet forgatott a Hooligans

Múlt héten került sor egy igen extrém helyszínen a huligánok legújabb klipjének forgatására, melyet a Nőben a Boldogság című számhoz álmodott meg a rendező. Az immáron 12-ik videó rendezője, a csapat régi barátja Árpa Attila volt.

A forgatás a Campona parkolójában felállított három fehér kockát alkotó vas-drót-ponyva építmény belső átjáróján zajlott. A "Konstruktív" névre hallgató rusztikus építmény célja, hogy a későbbiekben könnyűzenei koncertek, divatbemutatók, performance-ok helyszínéül szolgáljon. A 14 méteres oldalú fehér kockák árnyékában váltottunk pár mondatot a zenekar frontemberével, hogy ezúttal kivel dolgoznak, mit várhatunk és hogy különben is mi van velük?

Hooligans - Klipet forgatott a Hooligans

"Semmi pénzért nem váltanánk, eddig mindíg jót csinált" - nyilatkozta tömören Csipa Árpa"Atusról" - "Image klip lesz, mint azt már megszokhattátok az elmúlt időben, valami rövid, egyszerű sztorival. Lesz benne számítógép, meg üldözős jelenet is. Ez már talán a 12 videónk". Énekesünk a forgatás-témán túlmenően megnyugtatott, hogy az elmúlt zűrös pár héten túl vannak, minden visszaugrott a régi kerékvágásba. A július közeledvén megemlítette, hogy ezen a nyáron kicsit visszaveszik a tempót, többek között saját korára (35) való tekintettel, így egy héten a tavalyi 7-tel ellentétben csak 4 napon játszanak, akkor viszont szerte az országban.

Hooligans - Klipet forgatott a Hooligans

A vágási folyamatok igen hamar kész lesznek. klipet várhatóan e héten kezdi játszani a VIVA. A forgatásról további képeket a galériában találtok.

Ferenczi Attila

2005. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 07. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
ménci 2005. 07. 08. 8:12
A régi HOOLIGANS számok kb. 10-szer jobbak mint a mostaniak, viszont a mostaniak eladhatóbbak, és ugyebár pénzből él mindenki..........................................
Márti 2005. 07. 13. 7:45
Sziasztok! Jó a Hooligans és kész! Na, csá!
Hajni 2005. 07. 25. 17:25
Helló! Szerintem hülyeség azt mondani hogy Csipa valakié! Csipa döntse el magának hogy kié! Nekem ők a kedvenceim. Az abszolút kedvenceim és habár tinilány vok szerintem a zenéjük nem csak nekünk szól! Azt meg hogy Csipa cigány szerintem kikéri magának!!!!!! Tudja az illető hogy EGYÁLTALÁN hogy hogy néz ki egy cigány???????
Klau 2005. 07. 27. 13:18
Hello mindenki! nem rég láttam a Hooligans új klipjét és szerintem tök jó lett.szerintem méncinek is naon igaza van de legfőképpen Hajnival értek eggyett. Én naon bírom őket. HI!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Klipet forgatott a Hooligans cikk képei
Hooligans - Klipet forgatott a HooligansHooligans - Klipet forgatott a HooligansHooligans - Klipet forgatott a HooligansHooligans - Klipet forgatott a HooligansHooligans - Klipet forgatott a HooligansHooligans - Klipet forgatott a HooligansHooligans - Klipet forgatott a Hooligans