Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Roxiget 2005 - Szigetszentmiklós

Fesztivál - Roxiget 2005 - Szigetszentmiklós

Ím a lehetőség az igényes rockzene kedvelőinek, bálványainak és alkotóinak egyaránt - szeptember 10-én egy reményteli magyar vállalkozás megvalósítására kerül sor. A Roxiget Tehetségkutató Verseny az amatőr rock zenekarok számára nyújt fellépési és kiugrási lehetőséget. Házigazda a Pál Utcai Fiúk.

A ROXIGET – Rockzenei fesztivált és tehetségkutató versenyt idén első ízben szervezik meg szigetszentmiklósi Kék-tó Szabadidő Központban, a rock zene kedvelőinek nagy örömére. A szervezők egyik irányadó elve volt az a nyílvánvaló tény, hogy ma már rangot jelent fesztivál győztesnek lenni és ez egyértelműen alapot képez a későbbi fellépések és turnék szervezésében

A jelentkező együttesek augusztus 10-ig nevezhetnek a szigetszentmiklósi művelődési ház-nak eljuttatott demo anyaggal. A nevezési díj: 10 ezer Ft, ezért cserébe a zenekarok egy audio-technika PRO61-es mikrofont kapnak, kézhez a verseny napján. A szakmai zsűri tagjai: Leskovics Gábor (PUF), Zelenák Tibor (ex-PUF, Big-Bang), Árki Attila (Audmax Kft.), Papp Ernő (ex-PUF, Special Providence). A győztes zenekar a profi stúdiófelvétel mellé, fellépési lehetőséget kap a Pál Utcai Fiúk zenekar egy budapesti koncertje előtt, valamint egyéb különdíjban is részesül. Az amatőr zenekarok versengése, után a fesztivál hangulatát a Csepel-szigeti híresebb rock zenekarok fellépése teszi teljessé: Testi Egyenleg, a Special Providence, a Groove, a Big-Bang, a Pál Utcai Fiúk, és a Zsuzsa néni közbelép.

Ferenczi Attila

2005. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 07. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Roxiget 2005 - Szigetszentmiklós cikk képei
Fesztivál - Roxiget 2005 - Szigetszentmiklós