Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

The Rasmus: szeptemberben új album!

The Rasmus - The Rasmus: szeptemberben új album!

A finn sikercsapat következő lemeze a Hide From The Sun címet kapta, amelynek első kislemezdala a No Fear. A zenekar az utolsó simításokat végzi a szeptemberben megjelenő új albumán.

A Helsinkiből érkező rockzenekar Dead Letters című albumával sikert sikerre halmozott, a lemezből 1,5 millió példány kelt el világszerte, egy országban dupla platina státuszt ért el, négy országban platina- és nyolc országban aranylemez lett, beleértve Magyarországot is.

"Fantasztikus érzés, amikor több ezer ember kántálja a nevedet. Titokban erről álmodoztam, amikor néhány évvel ezelőtt otthagytam az iskolát, hogy profi zenész legyek. Imádok a rajongókkal találkozni. Helsinkiben már megszokták a képünket, de Dél-Európában például alig tudunk szabadulni tőlük" - mondja Lauri.

A basszusgitáros, Eero Heinonen szerint, aki szerette az In My Life és a Time To Burn című dalokat, az nem fog csalódni az új számokban sem: "Imádjuk az erőteljes rockdalokat, nagyon jól szólnak a színpadon, ezért úgy gondoltuk, hogy még több ilyet írunk az új albumra. A Hide From The Sun hangzása keményebb, mint a Dead Lettersé volt, de azért ne számítson senki heavy metal lemezre. Úgy mondanám, hogy a modern rockzenét néhol keményebb hangzással ötvöztük"

Gab

2005. 07. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 07. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Netty 2005. 08. 30. 19:37
Imádom ezeket a srácokat!!! Van STÍLUSUK! Már várom az új lemezt!!
Vendég 2005. 09. 09. 22:45
Aya: GO RASMUS!!!!!!!
Vendég 2005. 09. 10. 8:42
HEllÓ! Én nagyon örülök, hogy ismét lesz Rasmus koncert Magyarországon. :-) Köszi, hogy megszerveztétek meg nekik is, hogy nem hanyagolják kis országunkat!
Vendég 2005. 09. 12. 11:06
Szerintem naggggyon ott van az új lemez..... nekem legalábbis tecci!!!! És a koncerten nagyon nagyot fogunk tombolni... :) és szeretjük a srácokat! RASMUS 4ever!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

The Rasmus: szeptemberben új album! cikk képei
The Rasmus - The Rasmus: szeptemberben új album!