Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új klipet forgatott a Machine Mouse

Machine Mouse - Új klipet forgatott a Machine Mouse

A múlt hét közepén forgatta le a Machine Mouse zenekar új videóklipjét „Az ajtó nyitva áll” című dalukhoz. Ez immár a második kimásolt maxis dal az együttes tavasszal boltokba került „Vissza a jövőből” címet viselő harmadik nagylemezéről.

A videóklipet az előzőekhez hasonlóan ismét Indián rendezésében vették fel. A forgatás helyszínéül ezúttal egy budapesti régi gyártelep szolgált, ahol igaz rekkenő hőségben, de kellően jó hangulatban telt a klip felvétele. Az új videó elsősorban inkább imidzsklipnek mondható, egy kisebb sztorival vegyítve, amelyben a Machine Mouse –os srácok helyét időközben dögös lányok veszik át. Rajtuk kívül több zenészbarát is fel fog tűnni a klipben, Ganxsta Zolee és a TNT-s Inti, sőt a Machine Mouse előző „Játékos” című klipjének főszereplője is látható lesz majd. A végeredményt hamarosan Ti is megcsodálhatjátok az egyetlen hazai zenecsatornán.

fkriszta

2005. 07. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 07. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 24. 20:22
semmi!:D
Jedi 2005. 12. 01. 0:56
Ha meglenne valakinek ez a videoklipp és elküldené nekem azt nagyon megköszönném. Sokat segítene velem. i_am_the_jedi@freemail.hu légyszi küldjétek el.
Vendég 2005. 12. 29. 16:30
Machine NAGYON NAGYON jó! A régi is és az új jis!
Vendég 2006. 01. 12. 9:35
Nagyon jók a Machine bulik! Jó zenészek és klassz srácok!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új klipet forgatott a Machine Mouse cikk képei
Machine Mouse - Új klipet forgatott a Machine MouseMachine Mouse - Új klipet forgatott a Machine MouseMachine Mouse - Új klipet forgatott a Machine MouseMachine Mouse - Új klipet forgatott a Machine MouseMachine Mouse - Új klipet forgatott a Machine MouseMachine Mouse - Új klipet forgatott a Machine Mouse