Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Craig David visszatér

Craig David - Craig David visszatér

Miután forradalmasította a világ látásmódját az urban stílussal kapcsolatosan és az elmúlt évek legújítóbb szellemű Brit előadójának bizonyult, Craig David új albummal kápráztatja el a hallgatóságot, mely szép bizonyítéka annak, hogy a fiatalember sikertörténete még csak most kezdőik el.

Egy év pihenés után Craig készen áll rá, hogy visszatérjen új kislemezével, a diszkós ritmusú „All The Way”-el. A dal, melynek közösen voltak a producerei és dalszerzői Mark Hillel, a jól megszokott "tettestárssal", tökéletesen nyári hangulatú, ötvözi a funkot a modern soul zenével. Mivel a dal középpontjában a lágy de határozott dallamok és szöveg áll, ami nem másról szól, mint szerelemről, életről és átbulizott éjszakákról, a nóta hitelesen mutatja be Craig elmúlt két évét, és a férfit, aki a slágerek és újság főcímek mögött valójában van.
A Londonban felvett videó, mely az "All The Way"-hez készült, azt mutatja be, ahogyan Craig keresztül-kasul kutatja a klubokat, hogy megtalálja álmai barátnőjét. A videóban egyedi speciális effektusokat használ a rendező páros, Max és Dania, akik nevéhez kötődik az Oasis "Little By Little"-je és a The Thrills "One Horse Town"-ja.

Craig így mesél az új lemezről: "Nagyon sok mindent szeretnénk bebizonyítani ezzel az albummal. A hozzáállásunk ennél a dalnál, és az egész album során sok tekintetben olyan volt, mint az elsőnél. Marknál és nálam a produceri rész már csak a hab a tortán. Sokan túl nagy hangsúlyt helyeznek a produceri tevékenységre, de nincsen egy igazán jó dal mögöttük. Én rengeteg időt töltöttem azzal, hogy a dalok tényleg a legjobbak legyenek."

Két eddig megjelent remek albuma, a "Born To Do It" és a "Slicker Than Your Avarage" mostanra több mint 13 millió példányban kelt el, így Craig albumai Európában a legnagyobb számban eladott R&B lemezek, és a fiatalember az egyetlen angol R&B előadó, akinek sikerült Amerikában is eredményeket elérnie.

A srác új kislemeze, az "All The Way" 2005 augusztus 12-én jelenik meg. A dal Craig harmadik stúdióalbumáról, a "The Story Goes...."-ról lett kimásolva, mely 2005 augusztus 26-án jelenik meg.

Jónap Tamás

2005. 07. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 07. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
ági 2005. 08. 01. 11:31
Engem nem érdekelnek a cikkek. Én szeretem a hangját
ági 2005. 08. 04. 9:16
Jó hapsi.
Vendég 2005. 09. 23. 11:38
MIlyen származású Craig David? M.
Sandra 2005. 10. 29. 15:57
Brit.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Craig David visszatér cikk képei
Craig David - Craig David visszatér