Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

TNT Búcsúkoncert

TNT - TNT Búcsúkoncert

Most már biztos: a TNT ez év őszén befejezi a közös munkát, az együttes Tényleg Nincs Többé. Ennek kapcsán a zenekar még egy utolsó nagykoncerttel szeretne elköszönni rajongóitól, szeptember 24- én a Kisstadionban tartják Búcsúkoncertjüket.

Márciusban jelentette be a TNT, hogy ez év őszén elbúcsúznak a rajongóktól és a TNT, mint zenekar tényleg nincs többé. Sokakban felmerült a gondolat, hogy ez is csak egy kósza hír és még számos alkalommal énekelhetik együtt Dobrády Ákossal és Intivel a nagy slágereket. Erre a TNT-nél , ha minden igaz, csupán egyszer lesz lehetőség - szeptember 24-én!

Dobrády Ákos így nyilatkozott erről: „Közel 10 év slágereivel köszönünk el a rajongóktól. Hangsúlyozni szeretném: nem feloszlik a TNT, hanem búcsúzik! Barátságban, teljes egyetértésben, azonban külön tervekkel.”

Inti: „Nagyon sikeres 10 évet töltöttünk együtt, mint TNT, olyan dolgok történtek meg ezalatt velünk, amelyről a kezdeteknél még álmodni sem mertünk. Most pedig már más céljaink van.”

A TNT zenekar szeptember 24-én felteszi az i-re a pontot: egy hatalmas lélegzetű koncertet ad a Kisstadionban, ahová anno 2002 és 2004 nyarán is 12 ezer rajongó kísérte el őket. Most egy még különlegesebb show-t ígérnek, egy "utolshow"-t, mellyel garantáltan felejthetetlen biztosítanak élményt a közönségnek.Ez lesz egyben az utolsó alkalom, amikor is megszólalnak a nagy-nagy slágerek: Bolond, aki sír, Kicsi gesztenye, Nem jön álom a szememre, Tiltott perc, Sírni tudnék, Híd a folyón…

Valóban az utolsó, hiszen Dobrády Ákos szeptembertől szólókarrierbe kezd. Hamarosan pedig már megjelenik egy új hangzású és stílusú maxi, melyet 2006. áprilisában egy nagylemez követ.

Dobrády Ákos: „Szeptember 24-én a Kisstadionban valóban lezárul egy korszaka az életemnek. Már most készülök szólóalbumomra. Így, közel 30 évesen teljes mértékben a zeneszerzésre szeretnék koncentrálni.”

Mindez persze még a jövő titka, de addig is mindenki, aki figyelemmel kísérte a TNT több, mint egy évtizedes munkásságát, még egyszer együtt tombolhat a fiúkkal, s aztán majd kiderül, hogy Hova visz a hajó… Szeptember 24-én a Kisstadionba!

fkriszta

2005. 07. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 07. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 06. 01. 20:31
Gyerekek ez borzalom! Mért nem lehet normális weboldalat kialakítani ahol megtalálom amit keresek????????????????????????????????
Vendég 2007. 11. 26. 14:07
Itt semmit nem lehet letölteni,nagyon béna.
Vendég 2008. 07. 24. 12:48
télleg lehetne egy olyan oldal ahol megtalálom az egészet és lelehet tölteni

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

TNT Búcsúkoncert cikk képei
TNT - TNT Búcsúkoncert