Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent az Animal Cannibals új maxija

Animal Cannibals - Megjelent az Animal Cannibals új maxija

Hazánk egyik legelső és legeredetibb rap/hip hop csapata, az Animal Cannibals jelenleg gőzerővel dolgozik az ősszel megjelenő vadonatúj albumán. A nagylemezt egy maxi előzi meg "Először mindenki béna" címmel.

Az új dal kapcsán a következő infokat juttatta el csapat: "Már az utolsó simításokat végezzük az albumon, így már biztos, hogy 2005. 9. hó 9-én reggel 9-kor a boltokban lesz a trilógia második része: Nincs határ. A cím sejteti, hogy az előző résznél még bátrabb kísérletezés lesz hallható a hip hop és más műfajok elegyével. Most a country, a swing, a jazz, a funky és a még egy-két meglepetés műfajt ötvöztük a hip hop-pal. Az album első sikervárományosa egy rajongói tesztelést követően a Cotton Club Singers-szel közös "Először mindenki béna" c. ópusz. A dal kellemes keveréke a swingnek és a modern hip hop-nak. Ne lepődjön meg senki, ha idén nyáron és ősszel sokat hallja ezt a dalt. Igazi sláger, amire táncolni kötelező!"

A kislemezen a dal következő változatai kaptak helyet: 1. Rádió remiksz 2. Album verzió 3. Hip hop miksz 4. Rádió remiksz instrumentál 5. Hosszabb album verzió 6. Akapella

A visszaszámlálás pedig elkezdődött, hiszen 2005. 09. 09-én, reggel 9-kor a rajongók kezükbe vehetik a vadonatúj albumot.

Jónap Tamás

2005. 07. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 07. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 29. 19:57
nagyon klassz a szamjaid imadom szeretlk

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelent az Animal Cannibals új maxija cikk képei
Animal Cannibals - Megjelent az Animal Cannibals új maxija