Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Félsziget harmadszor!

Fesztivál - Félsziget harmadszor!

Idén július 27-31. között várja látogatóit a marosvásárhelyi Félsziget Fesztivál, több mint hetven koncerttel és további kulturális, szabadidős programokkal. A romániai és a magyarországi zenei élvonal képviselői mellett a Félszigetre több nemzetközi sztár is érkezik.

Itt lesz az Apocapyltica, a Freestylers, Dj Rush és Dj Goldie is. Az öt napos programra a bérlet magyarországi elővételes ára mindössze 4000 forint. Az erdélyi nyár már nem ugyanaz, amióta létezik a Félsziget. A Fesztivál beépült a köztudatba, a fiatalok számítanak rá, készülnek a rendezvényre. Idén a zenei kínálat rendkívül színesre sikeredett, a két nagyszínpadon több mint 70 zenei produkció közül válogathatnak a Félsziget résztvevői.

A magyarországi zenei élet képviselői közt a rendezvényen fellép a Republic, a Kispál és a Borz, az Amorf Ördögök, a Tankcsapda, a Pál Utcai Fiúk, az Anima Sound System, Ganxsta Zolee, Charlie, a Hobo Blues Band, Deák Bill Blues Band, Palotai, az Ossian, a Zanzibár és az idősebb korosztály nagy örömére a Neoton Família. Továbbá a román zenei élet színe-java.

Az esti koncertek és zenei események mellett sok egyéb programmal is készülnek a szervezők. A Civil Faluba például mintegy 30 szervezet jelezte részvételét. A Félsziget Irodalmi Hajó programsorozat keretében előadások, könyvbemutatók, felolvasói estek várják az érdeklődőket, de lesz majd színjátszó- és humor fesztivál, viccmondó verseny, filmsátor, művésztelep és számos sportprogram is.

Magyarországon jegyek a Sziget Szervezőirodában kaphatók.

Gab

2005. 07. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 07. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Gabóca 2005. 08. 17. 16:46
AUG.21-ZÖLD PARDON-20:30-ZANZIBAR KONCERT!GYERE EL TE IS,HA EGY KICSIT IS SZERETED!!! Én is próbálok...PUSZI:GABY
Vendég 2008. 07. 13. 15:11
<<<<<<<>>>>>>>>>

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Félsziget harmadszor! cikk képei
Fesztivál - Félsziget harmadszor!