Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szeged - SZIN 2005

Fesztivál - Szeged - SZIN 2005

Az idén nemzetközi fesztivállá érett Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 24 és 28 között immáron külföldi sztárokat is színpadjaira csalogat. A tehetős múltú 5 napos rendezvény legnagyobb fellépői a Cure és az Alphaville lesznek.

Nem kérdés, hogy a hazai Cure és Alphaville rajongók hol töltik majd a fenti öt napot, és az sem hogy mindezt talán a „leginteraktívabb” hazai fesztiválon élvezhetik ki. Ezúton szemezgetünk a SZIN széles programkínálatából:

Rémálom és éjszakai mozi
„Nightmare Rooms” névre keresztelt „szentély” idegeinket erősíti (melyek persze amúgy is kötélből vannak) bevállalósabb látogatók itt nézhetnek farkasszemet a félelmeikkel, ahol gyomorforgató ételek, kiszolgáltatott helyzetek, visszataszító előlények riogatják őket. Itt mindenki megtapasztalhatja, mi az a bezártságérzés, mi az a halálfélelem…

Vízi játékok és vetélkedők
A Hydrogamez ügyességi és sportvetélkedők keretében, egyéni és csoportos pancsolásra van lehetőség vízben és vízparton. Vízi élet nem csak berekegőknek.

Jamaica sátor
A "wanna be a rastafari" – feelinget ígér idén a SZIN-en, ennek megteremtésében segít Café Jamaica lightos, ragga-s légkörével ragga party és ragga after... Szóval ragga forever! Bob Marley lives! Café Jamaica a SZIN-en 10:00 - 06:00.

További infók, és műsor az alábbi linkre kattintva.

Ferenczi Attila

2005. 07. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 07. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szeged - SZIN 2005 cikk képei
Fesztivál - Szeged - SZIN 2005