Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pierrot otthagyja a Megasztárt

Megasztár TV2 - Pierrot otthagyja a Megasztárt

A szigorú tekintetéről is elhíresült Pierrot (alias Marosi Z. Tamás) bejelentette: nem kíván részt venni a Megasztár harmadik szériájában zsűritagként. Az utódlásról a zsűri megmaradt tagjai – Soma, Pély és Presser – fognak dönteni, akik valószínűleg egy énekest választanak majd be maguk mellé.

"Bár tehetséges ország vagyunk, de félek, hogy alig egy éven belül nehéz lesz felfedezni újabb kimagasló tehetségeket, valamint hogy a hazai poppiac olyannyira telített, hogy ilyen rövid idő alatt egyszerűen képtelen befogadni kvalitásaikhoz méltóan az újonnan érkezőket" – nyilatkozott döntésének okairól az MTI-nek. "Úgy gondolom, hogy az örökös ismétlések helyett új feladatok megoldására, új koncepciók kidolgozására, új területek meghódítására kell az energiámat és az időmet fordítanom"

Megasztár TV2 - Pierrot otthagyja a Megasztárt

Pierrot az elmúlt két év produceri munkái felemésztették, melyet a magánélete, a szabadideje és az alkotókedve is megsínylett. "Szeretnék kicsit ezekkel a dolgokkal is törődni, nem óhajtok felőrlődni a munkában. Nem utolsó sorban újra dalokat írnék magamnak, hogy sok év után ismét szerzői albumot készíthessek, kiadva magamból az ez idáig fékezett gondolatokat"

A korábban felröppen hírek, miszerint több korábbi zsűritag is otthagyja a Megasztárt nem fedik a valóságot. A Blikk szerint Pierrot utódai között felmerült Hrutka Róbert, Novák Péter, Lovasi András (Kispál és a Borz) és Zorán neve is. Hrutkára már az első széria előtt gondoltak, de akkor a tévécsatorna nem mellette döntött, Pély egy énekest szeretne, Soma pedig egy zeneszerzőnek örülne a legjobban.

Ferenczi Attila

2005. 07. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 07. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 03. 14. 19:05
Szerintem egyrészből jó,másrészből rossz,hogy otthagyta a Megasztárt,Pierrot.Egyrészből azért,mert nagyon jó szakmai tanácsokat és és sok segítséget nyújtott a versenyzők számára.Másrészből meg neki is kell a karrierjét egyengetni,új dalokat írnia,új dallamot stb...Én nem is nézem már a Megasztárt,mert nagyon nem bírom a Novák Péter megjelenését,a beszédstílusát,egyszóval semmit,a másik az,hogy borzadáj az a zene amit ő játszik!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pierrot otthagyja a Megasztárt cikk képei
Megasztár TV2 - Pierrot otthagyja a MegasztártMegasztár TV2 - Pierrot otthagyja a Megasztárt