Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2005 Hírmondó - Térkép, piktogramok, jegyek

Fesztivál - Sziget 2005 Hírmondó - Térkép, piktogramok, jegyek

A Sziget Fesztivál legfrissebb hírei: további hetijegyeket tartanak fent a fesztivál nyitónapjáig, a zenekarok stílusai között tájékozódást piktogramok segítik majd, illetve letölthető a végleges térkép, mely a 2005-ös Est Különszámba is bekerül.

- A fesztivál honlapjára interaktív térkép került fel, (iiletve a galériából Tőlünk is letölthető) ahol az egyes helyszínekre kattintva megkapjuk azok pontos programját. Egyszerűen minden rajta van!

- A szervezők további 1000 jegyet tartanak fent a fesztivál nyitónapjáig, melyeket azonban csak a helyszínen lehet majd megváltani. Korán érkezők előnyben. Az elővételes rendelés augusztus 1-jén lezárult. Eddig 25.000 hetijegy kelt el, ez az teljes darabszám 95%-a (!)

Fesztivál - Sziget 2005 Hírmondó - Térkép, piktogramok, jegyek

- Továbbra is kaphatók napijegyek elővételben (a Sziget történelmében először) a szokott helyeken: a Szerencsejáték Rt. kirendeltségeiben, a Nyugati téren felállított pavilonnál és az ország további 3700 pontján.

- A korábbi évekhez képest sokkal könnyebb lesz a zenekarok stílusai közötti tájékozódás, a stílust ugyanis piktogramok fogják jelölni. Pontos jelmagyarázat a különszámban és a Sziget honlapján található.

-Idén is lesz irodalmi és képzőművészeti sátor, különösen az évek óta jelen levő Octopus Összművészeti Helyszínre hívnánk fel a figyelmeteket, ahol a Dj József Attila című válogatás is hallható lesz majd.

Ferenczi Attila

2005. 08. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 08. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2005 Hírmondó - Térkép, piktogramok, jegyek cikk képei
Fesztivál - Sziget 2005 Hírmondó - Térkép, piktogramok, jegyekFesztivál - Sziget 2005 Hírmondó - Térkép, piktogramok, jegyekFesztivál - Sziget 2005 Hírmondó - Térkép, piktogramok, jegyek