Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Énekesek családi moziban

Filmzene - Énekesek családi moziban

Kylie Minogue, Robbie Williams, Bill Nighy és más híresség nevével készült az angol „The Magic Roundabout”, mely nálunk Bűvös körhinta címmel jön a mozikba, októberben. A családi mozi remek magyar szinkronnal készült.

Minogue Florence-nek, Williams pedig Dougal-nek kölcsönzi a hangját a nem mindennapi moziban. A sztori szerint az Elvarázsolt Faluban, jégbe fagyva, romokban hever a Bűvös Körhinta. Ez Zuzmor a gonosz varázsló műve, aki azon fáradozik, hogy leigázza a Földet, és az örök jég fagyos birodalmává tegye. Zuzmorral egy jóságos, bajszos varázsló, Zizidor veszi fel a küzdelmet, akinek lábak helyett rugói vannak. Ám Zizidor is csak addig ugrál, amíg őt is meg nem fagyasztja a jégszívű Zuzmor. Nem marad más hátra, Zizidor barátai kénytelenek csatarendbe állni a Föld megmentéséért.

Filmzene - Énekesek családi moziban

Negyven évvel az eredeti televíziós sorozat után A bűvös körhinta c. családi animációs film jellegzetes humorral és kedves bájjal ötvözi az izgalmas fordulatokat, abban a reményben, hogy ez a kedves mese a mai gyermekeket is megbabonázza

Jónap Tamás

2005. 08. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 08. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Énekesek családi moziban cikk képei
Filmzene - Énekesek családi mozibanFilmzene - Énekesek családi moziban