Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Erik Sumo, avagy az Amorf Ördögök bajsza

Amorf Ördögök - Erik Sumo, avagy az Amorf Ördögök bajsza

A stuttgarti Pulver Records gondozásában került a boltokba az Amorf Ördögök vezetőjének Tövisházi Ambrus – Erik Sumonak önálló maxilemeze, "The Real Moustache EP” címmel. A maxi a címadó dal mellett további három felvételt is tartalmaz. Élőben legközelebb aug. 10-én a Szigeten hallgathatjátok meg az Erik Sumo Band produkcióját.

Sokan nem tudják, de az Amorf Ördögök vezetője, Tövisházi Ambrus Erik Sumo művész álnéven szólóanyagokat is jelentet meg. Legújabb kiadványa, a „The Real Moustache EP” címmel a stuttgarti illetőségű Pulver Records gondozásában került a lemezboltokba, mely lemezt hazánkban a Deep, Európa többi országában a Soul Seduction terjeszti, de ugyanúgy beszerezhető az Egyesült Államokban és Ausztráliában is. A „The Real Moustache EP” a címadó dal mellett további három felvételt is tartalmaz, a "This Is Where It Began" eredeti és "Beat"-verzióját, valamint egy Gershwin-örökzöld, a "Summertime" sajátos hangulatú feldolgozását is. A maxi emellett utolsó darabja annak az ötrészes sorozatnak, melynek minden egyes darabját a világ különböző pontjain élő producerek jegyzenek. Nem véletlenül a lemezek borítója is ezt jelképezi, az öt város egyes nevezetességét, vagy jellegzetes arculatát mutatja be. A most megjelent EP egyben előhírnöke az ősszel boltokba kerülő nagylemeznek, a „My Rock Mountain”-nak, mely ha minden igaz, szeptember 26-n lát napvilágot. A stílusa, ahogy a szerző illette, ún. „dunatempós”, egy kissé szürreális, de egyben szórakoztató jellegű, mint már az Amorf Ördögöknél ezt megszokhattuk. Az albumra a kilenc saját dal mellé feldolgozások is felkerülnek majd, a maxin is szereplő „Summertime”, egy Kispál-átirat, valamint egy olasz táncdalénekesnő számának újraértelmezése a’la Erik Sumo.

Aki pedig élőben is kíváncsi Erik Sumo és zenekarára (Erik Sumo Band) , az legközelebb augusztus 10-én a Sziget Fesztiválon hallgathatja meg őket, illetve szeptember folyamán: szept. 9-én Székesfehérváron, szeptember 17-én a németországi Braunschweigben koncerteznek. Az új nagylemez, a "My Rocky Mountain" lemezbemutató koncertje szept. 30-án lesz Budapesten az A38-on, ahol is a Pannonia Allstarts Ska Orchestra kíséretével lépnek színpadra.

fkriszta

2005. 08. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 08. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Erik Sumo, avagy az Amorf Ördögök bajsza cikk képei
Amorf Ördögök - Erik Sumo, avagy az Amorf Ördögök bajsza