Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Végéhez közeledik Ákos turnéja

Ákos - Végéhez közeledik Ákos turnéja

Már csak három előadás van hátra Ákos Az utolsó hangos dal címet viselő országjáró turnéjából. Aug. 19-én Balatonfüreden, 20-án Agárdon, 21-én pedig egy ingyenes koncert keretén belül Hódmezővásárhelyen ad koncertet.

Végéhez közeledik Ákos Az utolsó hangos dal koncertturnéja. A nyár folyamán már csak három alkalommal van lehetősége a nagyközönségnek megtekinteni Ákos zúzósabb rock koncertjeit. Augusztus 19-én este Balatonfüreden, 20-án Agárdon, 21-én pedig egy ingyenes koncert keretében Hódmezővásárhelyen lép fel.

A múlt év nyarán útjára indult Az utolsó hangos dal című koncertsorozat idén is folytatódott, a tavaszi Ráadás-koncerteket a nyáron további fellépések követték: Ákos számos nagyobb vidéki fesztiválon tiszteletét tette. (VOLT, Vekeri-tó Fesztivál, EFOTT), ahol újfent nézőszám rekordokat döntögetett, többek között a VOLT fesztiválon ebben az évben is Ákos fellépése napján adták el a legtöbb jegyet, a velencei EFOTT –on pedig 14 ezren váltottak aznap belépőt a rendezvényre. Az utolsó hangos dal turné így már meghaladta a 100 ezres nézőszámot, a tavaly májusi Kisstadionos koncert óta összesen eddig 115 ezren voltak kíváncsiak a koncertműsorra. Az idei Ráadásturné műsorát viszont már csak három helyszínen tombolhatja végig a nagyérdemű, melyekről azért sem érdemes lemaradni, mert ha minden igaz, Ákos jövőre már visszafogottabb, akusztikus jellegű lemezre és előadásokra készül. Az utolsó hangos dal koncertek rajongói számára azért vigaszt jelenthet, hogy a tervek szerint Karácsonyra a turné 2005-ös extra dalaiból DVD-kiadvány jelenik meg, melyet számos különlegesség és archív anyag egészít majd ki.

Ákos - Végéhez közeledik Ákos turnéja

Fotó: Tyukodi László, Fazekas István /FalconMedia

fkriszta

2005. 08. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 08. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Végéhez közeledik Ákos turnéja cikk képei
Ákos - Végéhez közeledik Ákos turnéjaÁkos - Végéhez közeledik Ákos turnéja