Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Coca Cola Sound Wave a Szigeten

Fesztivál - Coca Cola Sound Wave a Szigeten

… és a Sziget 13. évében a Szervező megteremté a Sound Wave-et, és látta, hogy ez jó - az emberek a csodájára jártak, fogyott a lemez, az emberek táncoltak, a Dj-k szívből zenéltek, a táncolóknak pedig pezsgett a bőre, mert tudták: „A zene nem a hangszerből jön, hanem belőled”

A Sound Wave-esek sok meglepetéssel és kecsegtető ajánlatokkal vonzzák a szigetlakókat: 2005. augusztus 10-17. között Coca-Cola SoundWave Store-ban a Szigeten fellépő előadók CD-it nagyker áron lehet megvásárolni, a SoundWave Stúdióban a rádiócafé 98.6 és profi DJ-k gondoskodnak az önfeledt táncról. A vállalkozó kedvűek bérmentve kipróbálhatják magukat a Dj suliban, lehet Sound Wave-es kiegészítőket, pólót stb. venni, és ingyen internetezni is. Igencsak ajánlott a helyszínen kapható passzokat is viselni, mert a Coca Cola járőrei árgus szemmel figyelik a fesztiválozókat, és a szerencsések Sound Wave-es pólót kapnak ajándékba. Természetesen a sátorban lesz nyereményjáték is, a fesztivál ideje alatt egy Apple iPOD és egyéb dolgok is gazdára találnak majd.

„A SoundWave azokhoz a fiatalokhoz szól, akik keresik a felfedezés, a kipróbálás lehetőségét életük minden területén. A zene az egyik legfontosabb kapcsolat az őket körülvevő világgal, barátaikkal és eszköz arra, hogy rátaláljanak önmagukra, megerősítsék önképüket.” – szól a Sound Wave hitvallása. A Coca-Cola, számtalan szabadtéri koncerteken kívül, idén először jelen lesz a Szigeten. „Támogatóként az a célunk, hogy a magyarországi SoundWave események még színesebb és teljesebb palettáját tudjuk kínálni a zenerajongó fiataloknak” – mondta Halász Katalin, a Coca-Cola Magyarország marketing igazgatója.

A Coca-Cola SoundWave zenei program főbb állomásai
A Coca-Cola SoundWave elnevezéssel indította útjára több európai országban eddigi legnagyobb zenei programját, amely a nyár folyamán különleges élményeket kínál, és elérhetőbbé teszi a zenét minden magyar fiatal számára.

A program júniusban indult a Coca-Cola SoundWave Stúdió 90.9 sugárzásával és a Coca-Cola SoundWave Store megnyitásával, melyek másfél hónapig működtek a Bajcsy-Zsilinszky út 31-es szám alatt.

Júliusban indult útjára a Coca-Cola SoundWave Expressz, mely vidéki szórakozóhelyek szerencsés nyerteseit viszi minden pénteken a Coca-Cola Beach House-ra a pénteki SoundWave estékre, és hozza vissza őket minden vasárnap Budapestre. Augusztusban a SoundWave a Sziget támogatójaként jelenik meg, hogy a magyarországi SoundWave események még színesebb és teljesebb palettáját tudja kínálni a zenerajongó fiataloknak.

Ferenczi Attila

2005. 08. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 08. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2014. 01. 10. 16:41
!!!
VENDÉG 2014. 01. 14. 12:53
SZUPI

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Coca Cola Sound Wave a Szigeten cikk képei
Fesztivál - Coca Cola Sound Wave a Szigeten