Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fantastic 6 a Millenárison

Fesztivál - Fantastic 6 a Millenárison

"Együtt mulat-hat" szól az Alarm magazin védjegye alatt futó egynapos/egészestés fesztivál, mely elsősorban a budapesten élő családoknak szerveznek ill. mindenkinek aki nemzetközi gasztronómia ill. kultúra iránti szomját szeretné csillapítani, és nem utolsó sorban igényes (és ingyenes!) programra lelni augusztus 19-n egy kora reggeltől, másnap hajnalig tartó mulatságban

Az Fantastic 6 az első olyan multikulturális kezdeményezés hazánkban, ahol a kelet-európai országok kultúráját szeretnék megismertetni a nagyközönséggel, mind a zene, mind a képző- és a filmművészet, valamint a gasztronómia terén. Céljuk, hogy a fejlődőben lévő országok ismerjék meg egymást, kapcsolatokat építhessenek ki.

Fontos, hogy az ebben a régióban élő emberek tisztában legyenek közös múltjukkal, jelenükkel és nem utolsó sorban a jövőjükkel. A fesztivál programja - az igényes, érdekes és nagy tömegeket vonzó zenei kínálaton kívül - lehetőséget kíván biztosítani a kelet-európai régió természeti, kulturális és művészeti értékeinek bemutatására. Elsődleges céljuk a helyi természeti örökségek, a térség gasztronómiájának és kultúrájának megismertetése a fesztiválra látogató fiatalokkal és gyermekes családokkal.

Fesztivál - Fantastic 6 a Millenárison

Zenei palettájukat neves és igényes hazai és külföldi zenészek, zenekarok felsorakoztatásával állították össze, valamint kiemelkedő szerepet szánnak a fiatal, tehetséges zenekarok bemutatásának. A hazai és külföldi gasztronómiát a Millenáris Park catering szolgálata által létrehozott látványkonyhák biztosítják a rendezvény egész ideje alatt, ahol a látogatók minden résztvevő ország különlegességeit és nemzeti eledeleit kipróbálhatják, illetve a legkedveltebb étel receptjét haza is vihetik.

Délelőtt 10 órától várják a családos látogatóinkat a parkban, ahol mászófal, élő csocsó, kosárlabda pálya, légvár várja a kicsiket és nagyokat. A Fogadó területén felállított számítógépeken egyedi kvízjátékot játszhatnak vendégeink a Honfoglaló segítségével, online képgalériánkat is megtekinthetik partnerországaink neves fotóművészeinek alkotásaival, foglalhatnak utazást, szállást és repülőjegyet is. Gondoltunk azokra a családokra is, akiknek kicsi babájuk van. Lesz egy Babázó helyszínünk mászószőnyegekkel, bébikompokkal, etetőszékekkkel és pelenkázóval, ahol sem a szülők sem a babák nem unatkoznak majd.

A parkban felállítanak 6 db 2x3 méteres óriás képeslapot, minden partnerország fő látványosságáról, ami mögé állva - egy fotó erejéig - adott helyen - mondjuk a prágai Károly-hídon - érezhetik magukat és ezeket a fotókat haza is vihetik vendégeink.

Mindenkit várunk szeretettel augusztus 19-én 10 órától másnap hajnalig!

Résztvevő országok:
Lengyelország
Horvátország
Szlovákia
Észtország
Csehország

Fellépők:
18:00 - Jazzékiel (HU)
19:00 - Punjab Kabab House(HU)
20:00 - Ez a divat (HU)
21:00 - Khoiba - live (Mole)(CZ)
22:00 - Keyser & Shuriken (HU)
23:00 - Marcel's Street Sonic Squad live (HU)
00:30 - Eddy meets Yannah (Compost) (CRO)
02:00 - J Orav (EST)

A BELÉPÉS DÍJTALAN!

Ferenczi Attila

2005. 08. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 08. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fantastic 6 a Millenárison cikk képei
Fesztivál - Fantastic 6 a MillenárisonFesztivál - Fantastic 6 a Millenárison