Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Igazi sztárok Bartók Krisztián új klipjében

Megasztár TV2 - Igazi sztárok Bartók Krisztián új klipjében

Angliai hangulatot idéző díszletek között forgatta Bartók Krisztián legújabb klipjét. A szereplők közt feltűnik Jennifer Love Hewitt, Dougray Scott és Simon Webbe a hazánkban is frenetikusan sikeres Blue együttes frontembere. Mint ahogy korábban beszámoltunk a klipet Indián rendezte.

Az egyre nagyobb filmes produkcióknak helyt adó Fóti Filmgyár területén kora reggel indult meg a nyüzsgés. Sorra érkeztek a buszok. Világítást, kellékeket, sminkes felszerelést, a kamerát és egyéb állványokat szállítók csoportjai szállták meg a terepet. Mindenki elégedetten állapította meg, hogy az időjárás, mint ahogy azt a forgatás szervezői ígérték, valóban kegyes lesz a stábhoz. Bartók Krisztián második klipjéhez sokáig kerestek megfelelő színteret. A történet megkívánta, hogy Angliát kísértetiesen idéző hangulatot teremtsenek az illetékesek, így végül a szigetországi forgatás is bekerült a kalapba (vagy cilinderbe). A fordulatot végül is egy engedély megérkezése hozta, mely lehetővé tette a fóti díszletvárosban felépített kisváros benépesítését.
Tehát minden stimmelt, Bartók Krisztián extravagáns ruhában állt a kamera elé, akinek e napra két meglepetést is tartogatott a kiadója.

Először közölték vele, hogy kisebb csínynek esett áldozatául. A forgatókönyvet, csak ekkor kapta kézhez, melyből kiderült számára, hogy a klipben olyan nemzetközi sztárok mellett szerepelhet, mint Dougray Scott és a gyönyörű Jennifer Love Hewitt, valamint Simon Webbe a Blue együttes frontembere.

„Nem akartam elhinni! Úgy éreztem magam, mintha egy átverős műsor alanya lennék, és elég sokáig győzködtek az igazságról. Közölték velem, hogy az ősszel a mozikba kerülő „True about love” című film promóciójához az én dalomat választották. Nagy meglepetés ért! Habár többször hangoztattam, hogy nagyon szeretném, ha egyik dalom klipje egy igazi filmmel fonódhatna össze, nem gondoltam, hogy ilyen belátható időn belül ez a vágyam teljesül. Innentől madarat lehetett fogatni velem. Éreztem, hogy megint valami merénylet készül, kíváncsian a Kiadóm főnökére néztem és láttam rajta az ördögi mosolyt. Már világos volt számomra, hogy nem turisták közeledtek felém. A honlapom internetes fórumát sokan látogatják, mely szerintem jófej közösséggé forrt össze. Párszor felvetettem egy találkozó összehozását és úgy nézett ki, hogy ezt is megvalósították! Sőt! A Kiadó nagyon kedves gesztussal élt. Mindenki ott lehetett a forgatáson. A rajongók láthatták, hogy is működik az egész, én pedig figyelmük kereszttüzében folytattam a munkát. Hihetetlen sok energiát kaptam Tőlük, nagyon sokat számított a jelenlétük, az azonnali visszajelzésük. Hisz közvetlen kapcsolatteremtés nélkül az előadó-művészet, mint olyan nem létezhet. Ha rontottam halk moraj hallatszott, ha pedig túljutottam egy nagyobb ívű felvételen, akkor tapsviharban törtek ki. A stáb részére is újdonság volt ez a nyilvános forgatás, de ők is élvezték a dolgot! A hangulat fantasztikus volt, melynek közös emlékeit fotók őrzik!” – idézi fel a történteket Krisztián.

2005. 08. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 08. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
nóri 2005. 08. 19. 13:32
túl hosszú nem olvastam el
Vendég 2005. 08. 24. 16:55
mi nem lehet halgatni egy kicsit belolle
Vendég 2005. 08. 26. 18:19
A Simonn nem a Blue frontembere.... Esetleg a cikk irója nézzen már utána a dolognak. Ja és a hozzászólásom: azon kivül h B Krisztián a Divatmelegek népes körét gyarapitja, vajon érdemes e ráfigyelnünk?
Vendég 2005. 09. 14. 11:39
Én elolvastam, és tuti a cikk, várom már a klipet, az élő helyszín után kiváncsi vagyok nagyon a végeredményre... belehallgatni a dalokba a www.bartokkrisztian.hu-n lehet... Simon Webbe ha esetleg szólókarrierbe kezdett azóta, akkor csak képzeljük oda az "egykori" frontembere szót...nem olyan nehéz az...a lejjebb leírt butaságodat szerintem nehezebb volt megalkotnod...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Igazi sztárok Bartók Krisztián új klipjében cikk képei
Megasztár TV2 - Igazi sztárok Bartók Krisztián új klipjében