Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lola Álomtánca

Lola - Lola Álomtánca

Lola a napokban forgatta le élete első videóklipjét Álomtánc című dalához, mely debütáló albumának első beharangozó szerzeménye lesz. A klipforgatás Horvátországban zajlott, Rovigoban vették fel, Lóth Balázs rendezésében.

Lola, vagy ahogy nevezik a magyar „Lolita” könnyűzenei élet egyik ifjú üdvöskéje a napokban jelenteti meg első maxilemezét „Álomtánc” címmel. A dal egyébként a nagysikerű „Házibuli 2” című film átirata. A különleges feldolgozást Rakonczai Viktor készítette el, aki egyben Lola zenei producere is. Igényes hangszerelésbe bújtatott dal igazi csemege a rádiót hallgatók számára, számos szakmai vélemény szerint az őszi szezon legnagyobb slágere lehet. A mastering munkálatokat ifj. Malek Miklós végezte New Yorkban a tökéletes hangzás végett. A maxin a dal több verziója is szerepel, Rácz Gergő (ex V.I.P) és Kis Pál munkáját dicsérve. Természetesen videoklip is készült a dalhoz, amit Horvátországban, Rovigoban forgattak hozzá. A klip egy speciális filmkamerával és filmmel készült, hogy teljes mértékben a 60-as évek hangulatát tükrözze. Lola stylistjának is nagy kihívás volt a klip, hiszen minden ruhadarab a 60-as évek francia divatját kellett visszatükröznie. Motorcsónak, robogó, különleges frizurák és ruhák és sok más hasonló kellék, ami jellemzi az igazán eredeti klipet, melynek rendezője Lóth Balázs volt.

Lola - Lola Álomtánca

Lola első nagylemeze a tervek szerint ősszel kerül a lemezboltokba „Titkok kertje” címmel. A lemezen olyan zeneszerzők vették ki részüket a munkából, mint Rakonczai Viktor, Kovacsics Ádám (Unique), Némo &Jack (Club 54), Sztevanovity Krisztián (Vision), Suták Zsolt, Makai Zoltán. Szövegek: Valla Attila, Rönky Fruzsina, Kárpáti Zsolt (Groovehouse) vagy Peet.

fkriszta

2005. 08. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lola Álomtánca cikk képei
Lola - Lola ÁlomtáncaLola - Lola ÁlomtáncaLola - Lola ÁlomtáncaLola - Lola ÁlomtáncaLola - Lola Álomtánca