Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem mindennapi bejelentés élő adásban!

VIVA - Nem mindennapi bejelentés élő adásban!

A VIVA Televízió népszerű műsorvezetője, TIMO élő adásban jelentette be, hogy távozik a zenetévétől. A VJ három és fél évig dolgozott a csatorna olyan népszerű műsoraiban, mint a Nagy Kaland, a Megálló és a Club Rotation. A fiatal fiú a zenetévé „műsorvezető kerestetik” felhívására jelentkezett 2002-ben, ahol több mint hétszáz vetélytárs közül ő került ki győztesként.

A VIVA új felfedezettje az Európa-szerte ismert és népszerű Club Rotation magyar változatában bizonyíthatta be tehetségét. Az elismerés nem maradt el, a kezdeti sikerek után további műsorokban kamatoztathatta tudását. A Nagy Kaland című műsor jelentette a legnagyobb kihívást TIMO számára, hiszen a műsorvezetésen túl, az extrém sportok bemutatásával és kipróbálásával is szembe kellett néznie.

A műsorvezető a kalandok után újabb kihívást kapott a csatornától: élő műsorvezetés. TIMO ezzel a feladattal is megbarátkozott és hamarosan az egyik legkedveltebb élő adást vezető VJ-vé (video jockey) vált. Ez be is bizonyosodott az Interaktív adásában. Miután TIMO elárulta, hogy az utolsó műsorát a jövő héten, kedden vezeti a VIVA-n, a nézők telefonon, sms-ben és chaten kérdésekkel kezdték bombázni a műsort. TIMO utolsó Interaktív adásába olyan vendégeket hívott meg, akik különcnek számítanak a sztárok világában, mégis valamiért szeretik őket az emberek. A nem mindennapi adásra a VIVA munkatársai is készülnek egy meglepetéssel, mellyel a műsorvezetőtől kívánnak elbúcsúzni. (Interaktív, augusztus 30., 15:00-17:00)

TIMO úgy döntött, hogy a zenetévén eltöltött évek után újabb kihívások elé néz: saját kreatív és filmes céget alapít. A továbbiakban reklámfilmek, videoklipek és kisfilmek készítésével kíván foglalkozni.

A Televízióban a következő hónapokban további változások várhatóak a műsorvezetőket illetően.

Jónap Tamás

2005. 08. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 08. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 08. 25. 13:12
Én igazából nem sajnálom, elég tehetségtelen ember volt véleményem szerint....
Vendég 2005. 08. 26. 9:51
Szerintem seem volt nagy tehetség, mondjuk én 1 éve nem nézek TV-t, de emléxem, amikor az elején Timo össze-vissza makogott, később azért belejött, de sztem a TV-nek csak olyan embereket kéne foglalkoztatnia, akik az első perctől kezdve profin állnak a kamera elé, mint pl. nagy kedvencem, Philip, akiről sajnos évek óta nem is (vagy ritkán) hallani.
Vendég 2005. 08. 26. 12:06
háát...én nekem tök 8 hogy megy vagy marad mer engem nem zavart..bár néha voltak hülye percei a tuti!!! majd jön 1másik műsorvezető és kész... (csak nehogy a filmrendezés helyett majd az RTLklub-nál jelenjen meg) :P
Vendég 2005. 08. 26. 19:50
én sajnálom hogy megy....de az Ő döntése csak Ő tudhatja.Ha Neki így jó, tegye! De hiányozni fog! :'-) :'-(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Nem mindennapi bejelentés élő adásban! cikk képei
VIVA - Nem mindennapi bejelentés élő adásban!