Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dögös lányok, szexi fiú és a legjobb DJ-k

VIVA - Dögös lányok, szexi fiú és a legjobb DJ-k

Szombaton újra Budapest Parádé. A nagy érdeklődésre számottartó eseményen a VIVA televízió ezúttal is hatalmas feltűnést kíván kelteni kamionjával és táncosaival.

A zenetévé évek óta az egyik leglátványosabb és legnépszerűbb kamionnal képviselteti magát a Parádén, mely a tavalyi sziget.hu közönségszavazásán is kiderült. Az elmúlt évekhez képest az idén a VIVA még több figyelmet fordított az „utazó cirkusz” kinézetére. Az angol designer, Paul Smith ötletei és munkái indtották be a kamion tervezésével foglalkozó csoport fantáziáját. A jármű színes díszítését, feltűnő látványát idén is garantálja a zenecsatorna.

Ezt tovább fokozzák majd azok a csinos hölgyek, akiket a VIVA TV Add magad! című műsorában bizonyították ország-világ előtt, hogy ott a helyük a platón. A VIVA stábja 5 nagyvárosban tartott válogatást, ahol a szerepelni vágyó, jó mozgású fiatalokat keresték. A legszexisebb, legvagányabb és legjobban táncoló lányok és fiúk a Budapest Parádé VIVA kamionján tombolhatják végig a szombat délutánt. A hangulat további fokozásáról gondoskodnak majd azok a fedetlen keblű hölgyek, akik a kamionon táncolnak a közönség szórakoztatására. A profi táncoslányok domborulatait csupán a televízió logója díszíti majd, kék és sárga színekkel felfestve.

Aki azon keseregne, hogy lemaradt a táncos válogatásról, azt is érheti még meglepetés: A VIVA kamion mellett táncolók közül a legjobbak felkerülhetnek a bulijárgányra és együtt, rophatják a kamion hangulatfelelőseivel. Akinek nem sikerül meghódítania a kamiont, az sem fog keseregni, hiszen a VIVA ajándékokkal is kedveskedik az őket követő tombolóknak. Nincs hangulat zene nélkül! A VIVA a 2005. évi COMET jelölt, hazai sztár DJ-ket látja vendégül a kamionját, így tiszteletét teszi Szeifert, Newl, Náksi vs. Brunner, Sterbinszky is, továbbá az idei COMET nyertes Erős vs. Sigiboy DJ páros.

A meglepetés ebben az évben sem maradhat el. A Superstar kiadó felfedezettje, Daniel Hoppe, német lemezlovas minden bizonnyal a Love and pride 2005 című slágert is lepörgeti majd a táncoslábúaknak. Daniel Hoppe 18 órától szórakoztatja a közönséget a VIVA kamionon

Jónap Tamás

2005. 08. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 08. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 08. 28. 15:23
semmi ....
Vendég 2005. 08. 29. 22:54
A cikk nagyon jó!
Vendég 2005. 08. 29. 22:54
Extracsipszicsupszi
Vendég 2005. 08. 31. 10:43
NEM HISZEM EL? HOGY EGYETLEN KÉP SINCS A HIP_HOP KAMIONNÁL TÁNCOLÓ EMBEREKRŐL:MIVEL ÉN IS OTT VOLTAM ELŐL NYOMTAM A TUTIT ÉS JÓ LENNE MEGNÉZNI VAGY VMI: CSOKK kismacs17

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Dögös lányok, szexi fiú és a legjobb DJ-k cikk képei
VIVA - Dögös lányok, szexi fiú és a legjobb DJ-k