Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Animal Cannibals – Számmisztika a Saturnban?

Animal Cannibals - Animal Cannibals – Számmisztika a Saturnban?

Vélhetőleg fenekestül forgatják majd fel a bizonyos Széna téri Mamut Bevásárlóközpont alagsorában található Saturn lemezosztályát, mikor szeptember (9. hó) 9-én, reggel 9-kor a csőstül’ özönlő rajongók áradata ellepi a lemezmarketet a kanibálok után kutatva és lőn káosz. Az iskolából emiatt késők pedig ne lógassák az orrukat, mert igazolást is kapnak!

Hogy Ricsipí és Qka MC az új lemezük megjelenése alkalmából egy órával korábban kinyittatják az üzletet jelzi: a két srác még mindig imádja a felhajtást maga körül. A duó Nincs határ című albuma pont kilencedik hó kilencedikén reggel kilenckor jelenik meg. Mivel ezen ünnepi alkalomból sok fiatal valószínűleg inkább a lemezboltot választja az első tanítási órák helyett, ezért az Animal Cannibals mindenkinek saját kezűleg ad igazolást az ellenőrzőjébe az elmulasztott órákat igazolandó.

És most jön az igazán nagy őrület! A kannibálok feltehetőleg soha nem fognak felnőni (tudósok még nem tudják melyik gén kényszeríti őket infantilis vágyaik kielégítésére), hiszen a reggeli mosakodós aktus után elbújnak a Saturn rejtett zugaiban (hűtők, polcok, pénztárak) és az első (illetve 1-1) megtaláló pontosan 99 ajándékkal lesz gazdagabb. A csomagban a lemez leges-legelső példánya mellett további cd-k, dvd, vhs, naptár, póló, sapka, poszter, stb. lapul majd.

Természetesen, ennek a reggelnek NEM lehet vesztese: az srácok minden játékost megvendégelnek (az adrenalin szintet csökkentendő) egy könnyű reggelire (csokis fánk + tej), hogy a hajkurászás után senki se menjen üres hassal a suliba. Természetesen, a helyszínen lehetőség nyílik az új album megvásárlására, dedikáltatására, közös fényképezkedésre, videó nézésre, zenehallgatásra, etc.

Mi is ott leszünk!!

Ferenczi Attila

2005. 09. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 09. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 09. 04. 22:51
hy
Vendég 2005. 09. 04. 22:52
nem rossz de hol lehet letölteni zenéket?
Vendég 2005. 09. 14. 14:40
szerintem jó ez a cikk!!!!!!
Vendég 2005. 09. 14. 14:44
Nektek hogy tetszik a cikk??????????Igaz lehetne benne több érdekes dolig is!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Animal Cannibals – Számmisztika a Saturnban? cikk képei
Animal Cannibals - Animal Cannibals – Számmisztika a Saturnban?