Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Változások a Draft körül…

Draft - Változások a Draft körül…

Ősztől laposan felbolydul a Draft zenekar élete. Dóri már nem vállal fellépéseket, idejét kizárólag pihenéssel és a szülés körüli teendőkkel tölti, nem titok, hogy a baba várhatóan október elején születik meg és ezt a napot a leendő családon kívül a zenekar tagjai is nagyon várják már.

Ettől persze még nem áll meg a Draft élete, sőt az igazi munka csak most indul! Elkészült a Draft zenekar 2. nagylemeze ami hamarosan a boltok polcaira kerül. Ezzel egyidőben lát napvilágot Richie és Dj Chriss közös kislemeze ami Chriss vs Quasar néven jelenik meg „october” címmel. A dal különlegessége, hogy Chriss The Trip című mixlemezéről ez az első kimásolt single, valamint ugyanez a kislemez a Draft 2. nagylemezének a 2. maxija is. A dal így mindkettő albumon megtalálható természetesen különböző verziókban. Az octóber című dalhoz egy egyedi, nagyon különleges videóklipet forgattak, ami a dal rádió verzójából készült el.

Draft - Változások a Draft körül…

Természetesen ez egy vokálos változat, így Dóri is látható és hallható a klipben, de feltűnik Chriss és Richie is a videóban. Az octóber már nem egy új keletű felvétel, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy idehaza minden ismert dj folyamatosan forgatja a felvételt. De nem csak idehaza vált a diszkósok és a klubok kedvencévé a dal, John Deagwed és Hernan Kataneo listáin is megtalálható a dal, amit a kedvenceik között játszanak világszerte. Az octóber bakeliten is elkészült limitált példányszámban. A Draft nagylemez megjelenését követően Richie egy folyamatos lemezbemutató turnéra indul ahol 2órás live act+ Dj szett műsorban kerülnek lejátszásra az új album felvételei. Természetesen a Quasar is látható lesz ősztől a clubokban Chriss és Richie egy különleges műsorral lép majd színpadra. Dóri hiányát az élőben már bizonyított Draft zenekar próbálja pótolni, így elsősorban progresszív műsorral, de táncosokkal kiegészülve látható lesz a zenekar, mert az elmúlt időszakban számos felkérés érkezett a különleges műsort illetően. Természetesen Dóri nem tűnik el örökre a zenekarból, tavaszal egy vadonatúj kislemezzel jelentkezik a Draft, és már Dórival kiegészülve folytatják az élő, valamint live act fellépéseket a 2006. évben is.

Annyit azért még elárulhatunk, hogy Richie egy különleges progresszív kislemezzel rukkol ki az idei év decemberében, amit már most a világ több országában is előjegyeztek a kiadásra, de
a részletek egyelőre még titkosak.

Jónap Tamás

2005. 09. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 09. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 09. 17. 13:17
mi a weblapjuk címe?
Vendég 2006. 01. 04. 12:43
fg
Vendég 2012. 01. 06. 0:17
szanalmas hogy meg a neveket sem tudja a szerzo leirni helyesen. barom.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Változások a Draft körül… cikk képei
Draft - Változások a Draft körül…Draft - Változások a Draft körül…