Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dopeman és haverjai a valóságban!

Dopeman - Dopeman és haverjai a valóságban!

A VIVA Televízió új műsort indít 2005. novemberétől. A Dopeman és a haverok, avagy a minden, ami nem bűncselekmény című reality show-val a zenecsatorna és a hazai rapper fenegyerek álma is valóra válik.

"A VIVA Televízió már régóta tervezi egy reality show műsorra tűzését. Az anyacégünk, az MTV, évekkel ezelőtt kitalálta és sikerre vitte a The Osbournes című népszerű tévéműsort, amely az Osbourne család magánéletét bemutató Emmy-díjas valóságshow. Ez a show adta az alapötletet a Dopeman és a haverok című műsorunkhoz. A VIVA komolyan veszi a reality szó jelentését, hiszen a hitelesség nagyon fontos számunkra, így a műsor Dopeman és haverjainak mindennapjait a maga valóságában fogja bemutatni a nézőknek napról-napra." - mondta Málnay B. Levente, a VIVA Televízió vezérigazgatója.

Dopeman - Dopeman és haverjai a valóságban!

Kamera a konyhában, a hálószobában, kamera az utcákon, kamera a bulikban, kamera a balhékon. A VIVA és nézői előtt semmi sem maradhat titokban, ami a rapperrel történik. Végre lehull a lepel és kiderül, hogy az újságok címlapján olyan sokszor szereplő fenegyerek kivel, mit, mikor, hol és miért?

"Az ötlettel már korábban megkerestem a csatornát, és ezzel a műsorral végre megvalósulhat az álmom. Azt szeretném, hogy reális képet kapjanak rólam az emberek és ne az elferdített valóságból megismert Dopemant lássák bennem. Az életem minden örömét, szomorúságát és izgalmát látni fogják az emberek az adásokban, megtudhatják végre, hogy milyen életet is él egy zenész valójában." - mesélt Dopeman a hamarosan induló új műsoráról.

Aki nem csupán a televízió képernyőjén keresztül szeretné nyomon követni az izgalmakat, az akár a műsor szereplőjévé is válhat. Terveink között szerepel egy internetes microsite létrehozása - amelyen azon túl, hogy részletes információkat szeretnénk megjelentetni a főszereplőről, haverjairól és életéről - lehetőséget kívánunk nyújtani a szerepelni vágyó fiataloknak, hogy bekerüljenek Dopeman életébe. A jelentkezők közül a televízió és maga Dopeman fogja kiválasztani a legvagányabbakat és legszimpatikusabbakat a nem mindennapi produkcióhoz.

A VIVA Televízió új műsora novemberben indul, év végéig tart, mely naponta fél órában számol be Dopeman és haverjai életének legérdekesebb, legpikánsabb és legjobb pillanatairól.

Gab

2005. 09. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 09. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 09. 19. 18:36
Ki az a dopeman?Csak nem rokona a győzikének?Megirigyelte a szereplését? Ugy látszik,nem megy már a rap,más üzlet kell neki.Milyen valóságsó az,amihez szereplőket válogatnak? Mi lesz a feltétel? A roma származás,büntetett előélet,bunkó ,nagyképü viselkedés?
Vendég 2005. 09. 19. 21:05
FOGD BE SZÁD B UZ I DOPE A KIRÁLY CSAK ÍGY TOVÁBB
Vendég 2005. 09. 19. 21:05
GAB T AKARODJ
Vendég 2005. 09. 19. 21:07
DOPEMAN NM AKARSZ A CYPRESS HILL EL RAPPALNI ÖK IS JOK

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Dopeman és haverjai a valóságban! cikk képei
Dopeman - Dopeman és haverjai a valóságban!Dopeman - Dopeman és haverjai a valóságban!