Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tiesto Budapestre jön!

DJ Tiesto - Tiesto Budapestre jön!

A világ elsőszámú DJ-je, Tiesto idén ősszel hazánkba látogat! 2005. november 12-én a Papp László Budapest Sportarénában Közép-Kelet Európai Turnéja keretén belül lép fel a holland lemezlovas, DJ Tiesto.

Tiesto-t a lemezlovas szakma és a közönség már számos díjjal tüntette ki: 2002. óta Tiesto háromszor nyert TMF Awards-ot (holland és belga zenei díj), kétszer hozhatta el a Holland DJ Awards-ot, egyszer MTV European Awards-ot, és ismét az év legjobb dj-jévé választotta a neves DJ Magazin a top 100 dj közül, de egyben ő az első olyan lemezlovas, aki ezt a címet sorozatban háromszor is kiérdemelte. Ezenkívül a 2004-es athéni olimpiai játékok nyitó ceremóniáján az atléták felvonulása alatt ő pörgethette a lemezeket, ami azért is számíthat különlegesnek, hiszen ezidáig DJ még nem kapott hasonló jellegű felkérést zenélésre. Tiestot a hazai közönségnek sem kell már bemutatni, hiszen több alkalommal is játszott hazánkban. A mostani fellépése különösen a helyszín miatt számít egyedülállónak, mivel még DJ-t a Budapest Sportaréna keretein belül nem láthatott-hallhatott a hazai közönség.

DJ Tiesto - Tiesto Budapestre jön!

Jegyek árusítása hamarosan elkezdődik, 6500 Ft-os egységáron, valamint limitált számban exkluzív VIP jegyek 10.000 Ft-os áron kaphatók majd.

fkriszta

2005. 09. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 09. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 09. 16. 23:49
Kedves Kriszta! A cikk nem rossz;de arról tehettél volna említést; hogy a jegyeket honnan lehet beszerezni; megrendelni; stb....... Minden jót: Attila
Vendég 2005. 09. 17. 13:39
L.petike Vazzeg ez a tiesto egy igazi zsírkirály,nagyon érzi mi kell a népnek!!!!!!!!!
Vendég 2005. 09. 17. 18:40
ja ez igaz megmondthatták volna hogy hol lehet ezeket a jegyeket beszerezni . királya tiesto adagio for strings!!! lethal industry.......... mindegyik király!!
Vendég 2005. 09. 18. 15:30
Hi! Azt tényleg nem lenne rossz tudni, hogy hol lehet jegyet venni... !!!!!!!!! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tiesto Budapestre jön! cikk képei
DJ Tiesto - Tiesto Budapestre jön!DJ Tiesto - Tiesto Budapestre jön!