Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bebe duettje Szonjával

Back 2 Black - Bebe duettje Szonjával

A Back II Black frontembere, Bebe a hamarosan bemutatásra kerülő Egy szoknya, egy nadrág című magyar filmhez kölcsönözte a hangját. A főszereplő Oroszlán Szonjával egy duettet vettek fel, amihez nemrég még videóklipet is forgattak.

Október közepén mutatják be a mozik a hazai filmszakma egyik legújabb termését, az "Egy szoknya, egy nadrág" című filmet, mely az azonos címet viselő régi Latabár-film felújított változata. Az alkotók, Gyöngyössy Bence és Kabay Barna, a főbb szerepekben pedig Rudolf Péter, Oroszlán Szonja, Kern András, Mucsi Zoltán, Pogány Judit, Szerednyey Béla és Kéri Kitty tűnik majd fel.

Back 2 Black - Bebe duettje Szonjával

A film egyik betétdalát, a "Micsoda nő ez a férfi" című dalt a főszereplő Oroszlán Szonja előadásában hallhatjuk majd, akihez partnerként a Back II Black frontembere, Bebe szegődött. Bebét elég hirtelenül érte a felkérés a duettre, hiszen zenekarával épp a hamarosan boltokba kerülő új lemezük stúdiómunkálatainak utolsó simításait végzik a stúdióban. Mindezek ellenére nagyon boldogan vállalta el a felkérést, hiszen mind a film mind pedig Oroszlán Szonja személye meggyőző volt számára. Bebe számára egyébként nem ez az első alkalom, hogy filmzenét énekel, a múlt évben bemutatásra került Árpa Attila filmben szerepelt már egy duettje Nagy Feróval.

A duetthez a napokban videoklipet is forgattak, Kovács Dani rendező segédletével, amit hamarosan a hazai zenecsatornán is láthattok. A filmben felcsendülő duettet természetesen a filmzene albumon találhatjátok majd meg.

fkriszta

2005. 09. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 09. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 09. 28. 11:04
Sziasztok ! Nekem nagyon tetszik az hogy a Bebe ilyen lehetőségett kapott !! Csak azt tudnám hogy mikor jön ki a nagy lemez . Nagyon jó ez a zenekar !! Minden tiszteletem az ővéké !!!! egy rajongó (VIKI) UI: CSAK IGY TÖVÁBB FIÚK !!!!!!!
Vendég 2005. 10. 13. 10:33
Sziasztok!Megtalálható már valahol a duett szövege
Vendég 2005. 10. 23. 11:16
A film is KIRÁLY!!!!
Vendég 2005. 11. 02. 16:10
Nem tudjátok, hogy rajta van-e már a neten Bebe duettje Oroszlán Szonjával?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bebe duettje Szonjával cikk képei
Back 2 Black - Bebe duettje SzonjávalBack 2 Black - Bebe duettje Szonjával