Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Látványos klip a Kozmixtól

Kozmix - Látványos klip a Kozmixtól

A Kozmix októberben új albumot dob piacra, melynek előfutáraként a Honfoglalás című film egyik betétdalának, a „Kell még egy szó”-nak a kozmixosított verzióját készítették el. A dalhoz egy meglehetősen látványos klipet forgattak 600 népitáncos kisgyerek részvételével.

A Kozmix Lala szólópróbálkozásai után ismét új albummal jelentkezik. Az októberre várható nagylemez első maxijához újfent egy feldolgozást választottak, de ezúttal a honi gyökereket alapul véve, a Honfoglalás című film egyik betétdalát, a „Kell még egy szó” c. dal kozmixosított verzióját alkották meg. A számhoz egy nagyszabású klipet forgattak az elmúlt napokban Sóskúton, ahol 600 népitáncos gyermek egészítette ki Laláék párosát. A koreográfus a világhírű Experidance társulat vezetője, Román Sándor volt. A klip témája a hazaszeretet volt, melyet két karakterrel próbáltak élethűvé tenni, a „Fekete sámánok”, akiket Lala és Hozsó személyesített meg, valamint a „Fehér tündérek” azaz a 600 gyermektáncos. A videóklip elkészültét állítólag egy teljes évi felkészülés előzte meg, hiszen ehhez a monumentális kliphez nem ártott néhány támogató felkutatása sem. Csak a számok sokat elmondanak a klip méreteiről: a 600 táncoson kívül közel 100 fős stáb segédkezett a forgatáson, akiket 15 busz szállított a helyszínre, 10 kamerával rögzítették az anyagot, valamint még két helikopter is segítette a felvételeket. A producer a Kozmix együttes régi jó barátja volt, aki szerette volna ezzel a klippel némileg megmozgatni a hazai könnyűzenei élet állóvizét. Az, hogy sikerül-e neki, nem tudhatjuk, de a végeredményt hamarosan megtekinthetjük a hazai zenecsatornán.

fkriszta

2005. 09. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 09. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 09. 21. 11:30
Mos mi folyik itt?Itt a Laláékrol kell beszéln nem a ti hülyeségeitekről
Vendég 2005. 09. 21. 19:53
hali
Vendég 2005. 09. 22. 14:40
Tök jó
Vendég 2005. 09. 22. 19:38
Naon jó a Kozmix! A kell még egy szó, is fantasztikus szám, kiváló ötlet!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Látványos klip a Kozmixtól cikk képei
Kozmix - Látványos klip a KozmixtólKozmix - Látványos klip a KozmixtólKozmix - Látványos klip a KozmixtólKozmix - Látványos klip a KozmixtólKozmix - Látványos klip a Kozmixtól