Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bery újra reflektorfényben

Bery - Bery újra reflektorfényben

Kövér és szemüveges kisfiúból mára érett férfi lett és úton-útfélen megdobogtatja a női szíveket. Első lemeze 1992-ben, 14 évesen jelent meg, azóta folyamatosan hallunk vagy nem hallunk róla. Dolgozott színházban, tévében, szinkronban, de igazán, popdalénekesként ismert.

A „Csöngess be hozzám, jóbarát“ kultpopos hangvétele után kimaradt néhány év és csak 1999-ben kezdett újra énekelni. Még ebben az évben megjelenik Bery első kislemeze, majd azonos című nagylemeze az „Ébredj velem“. Az album osztatlan sikert arat mind a szakma, mind a közönség körében. 2000-ben megszületik a második album is, Egyedül címmel, melynek címadó dala megdönt minden addigi magyarországi népszerűségi és rádiójátszási rekordot. Még ugyanebben az évben, nem sokkal a szeptember tizenegyedikei terrortámadás után Bery New Yorkba költözik. Színészmesterséget tanul és figyeli a rehabilitálodó megapoliszt. Három év után eldönti, hazatér.

„Nem tudtam legyőzni a honvágyat. Erősebb volt nálam, erősebb mindennél.“ -mondta nemrég egy klipforgatáson.Hazaérkezése után azonnal munkához lát, az új lemez munkálatai december óta folynak. A nagylemez előfutáraként, 2005 szeptemberében érkezik az új kislemez. „Nagyon szeretem az új dalt. Tele van érzelemmel, ahogyan én is. A dal a reményről és a megbocsájtásról szól: mindannyian szeretetre vágyunk.“ Bery új dala, a „Szeress újra“ hamarosan bombaként fog robbani, mert finoman szóéva orgiához hasonlírható a klip. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Jónap Tamás

2005. 09. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 09. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 09. 21. 8:20
Nagyon örülök, hogy végre hazatért Bery és annak mégjobban, hogy új lemeze jelenik meg. Kíváncsi vagyok a számra és a klippre is. Sok sikert !
Vendég 2005. 09. 23. 11:31
És most kivel fog duettet énekelni ? Lolával?
Vendég 2005. 10. 01. 16:13
én mindigis imádtam Bery-t! Ez most sincs másképp! Sőt...
Vendég 2005. 10. 18. 21:22
Hallgattam a Szerss újra c. dalt,! NAGYON KIRÁLY!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bery újra reflektorfényben cikk képei
Bery - Bery újra reflektorfényben