Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

HIP HOP BOYZ ismét a popzenében

Hip Hop Boyz - HIP HOP BOYZ ismét a popzenében

1992-ben Levy T, Real Action és O.G. Duck közösen megalakította a Hip Hop Boyz nevű együttest. A csapat a kilencvenes évek magyar dance-floor meghatározó csapata volt, számos díjat érdemeltek a valóban művészi produkciójukkal. A tagok 1998 őszén úgy gondolták, hogy minden kihoztak az együttesből, (a lemezeladásaik megközelítették a fél milliót!), egy stílus-, és imidzsváltáshoz pedig nem lett volna kedvük, így bár hivatalosan nem oszlottak fel, de külön utakra indultak.

Levy T 1999-ben szólólemezt készített. Majd utána évekig az Egyesült Államokban dolgozott, mint producer. Dolgozott a keleti parton népszerű fiú-, és lányzenekarokkal, szólistákkal. Ezt követte Rick Wake és Puff Daddy felkérése, hogy hangszereljen Anastacia albumán, amelyen Faith Evans is közreműködött. A legérdekesebb és legizgalmasabb zenei kihívás, a török származású Tarkan-nal való közös munka volt. Hazatérése után több sikeres albumot készített, mint zeneszerző és producer. (Pl.: Emilio, Majka)

Hip Hop Boyz - HIP HOP BOYZ ismét a popzenében

Real Action megalapította önálló tánciskoláját, a tehetséges tanítványaival közös tánc-show-jával járja az országot, és különböző rendezvényeken, fesztiválokon, klubokban lépnek fel. 2004 első felében, egy Európában egyedülálló show előadói és egyben megalkotói Real Action és a tánciskolásai. Egy forradalmian új utazó táncszínház, ahol átléptek egy új dimenzióba. Itt a feketeség sötétebb, mint az éjszaka. A színek elképesztően élesek. Ez az Axe Fekete Színház az Attr.action előadása.

O.G. Duck, a Hip Hop Boyz visszavonulása után, először a vendéglátóiparban próbálta ki magát, majd pedig neves mixerként dolgozott exckluzív klubokban. Pár éve azonban a pénzügyi világ felé fordult, ahol az egyik piacvezető pénzügyi tanácsadó cégnél találta meg számítását.

Egy felkérés miatt állt újra össze a csapat, amely akkora sikert aratott, hogy mára már egy nyolc hónapja tartó országos turnén van az együttes. A fiúk már javában készülnek az új show-val és az új albummal, amely 2005. őszén kerül a boltok polcaira. A korongon 2 új dal, és 8 régi Hip Hop Boyz sláger lesz 2005-ös hangzásban. Októberben meghívták a csapatot Amerikába fellépni.

A Hip Hop Boyz is csatlakozott az Együtt a zenéért mozgalomhoz, amely az illegális zeneletöltés ellen harcol.

Jónap Tamás

2005. 09. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 09. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 09. 22. 7:43
Vén meleg k@cs@g@k.Már bocs.
Vendég 2005. 09. 22. 13:37
Nem is vén...... Nem kéne ilyeket írnod, ha nem ismered őket!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 09. 22. 13:41
Nagyon jók vagytok Fiúk, csak így tovább!!!! Gratulálok a sikereitekhez!!!! Nagyon várom már az új lemezt!!!!!
Vendég 2005. 09. 23. 6:16
A profik profik maradnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

HIP HOP BOYZ ismét a popzenében cikk képei
Hip Hop Boyz - HIP HOP BOYZ ismét a popzenébenHip Hop Boyz - HIP HOP BOYZ ismét a popzenében