Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alanis kollekció

Alanis Morissette - Alanis kollekció

November 18-án jelenik meg Alanis Morissette 19 dalt felsorakoztató beszt of válogatásalbuma, melyre elmúlt tíz éves karrierének legnagyobb slágerei kerültek fel. A The Collection címre hallgató anyagon a legismertebb Alanis-dalok mellett számos ritkaság is megtalálható, köztük egy Seal – feldolgozás is.

Alanis Morisette ebben az évben ünnepli karrierének tizedik évfordulóját. Ennek kapcsán tavasszal már egy akusztikus jubileumi anyaggal állt elő, a Jagged Little PIll Acoustic –kal, most pedig legsikeresebb szerzeményeit gyűjtötte össze egy lemezre. A The Collection címet viselő album hazánkban november 18-án jelenik meg, melyre összesen 19 dal került fel, többek között a soralbumok slágerdalai, az MTV Unplugged albumról, a Feast On Scraps DVD/EP-ről, valamint a filmzene albumokról, a Dogma, a City of Angels és a De-Lovely lemezekről, illetve a The Prayer Cycle című albumról egy-egy szerzeményei találhatóak majd meg. Ezenkívül egy újdonság is kiegészíti a régi nagy sikerdalokat, egy Seal-dal feldolgozása, a Crazy „alanises” újraértelmezése. A dalhoz egyébként videóklipet is forgattak Meiert Avis rendezésében, melyet ha minden igaz még október folyamán láthatunk.

A The Collection kétféle változatban jelenik meg: az egyik egy egylemezes verzió, melyen a dalokon kívül kulisszák mögötti felvételek is láthatók Alanisről, valamint egy korlátozott példányszámban kiadott kétlemezes csomag, mely tartalmazza a CD-t, valamint egy egy órás DVD dokumentumfilmet, melyen az elmúlt 10 év legfontosabb eseményei lettek megörökítve.

fkriszta

2005. 10. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 10. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Alanis kollekció cikk képei
Alanis Morissette - Alanis kollekció