Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Novemberben jön Tommy Lee szólólemeze

Tommy Lee - Novemberben jön Tommy Lee szólólemeze

A Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee hamarosan szólóalbummal jelentkezik. Az örök fenegyerek az SPV /Steamhammer kiadóhoz szerződött le pár hónapja, így már harmadik szóló próbálkozása az ő gondozásukban fog napvilágot látni november végén.

Tommy Lee immár harmadik szólólemezével jelentkezik, Tommyland: The Ride , mely Tommy most futó valóságshow-jával , a ‘Tommy Lee Goes to College’című műsorral egy időben kerül a boltokba. A Tommyland: The Ride címre keresztelt album producere maga Tommy Lee volt , valamint Scott Humphrey. Rajtuk kívül számos nagy név közreműködött az albumon, mint például a Nickelback frontembere, Chad Kroeger, a Fuel gitárosa és énekese, Carl Bell, a Sum 41 énekese, Deryck Whibley, Butch Walker, a Good Charlotte tagja, Joel Madden, és a Backstreet Boy - Nick Carter(!).

Tommy Lee - Novemberben jön Tommy Lee szólólemeze

Mindemellett a Steamhammer/SPV kiadó szerződésében vállalta Tommy egyetlen kitételét, miszerint a lemezek az átlagosnál olcsóbban kerüljenek ki a piacra. „Már a legelején tudtam, hogy valami nagyon mást szeretnék ezzel a lemezzel csinálni, olyas valamit, amire mindenki odafigyel.”-mesélte Lee.

„Szerettem volna, ha a rajongóim úgy jutnak jó zenéhez, hogy ne kelljen komolyabban a zsebükbe nyúlniuk. Mindebben szerencsére segítségemre volt az SPV/Steamhammer kiadó, úgyhogy most maximálisan boldog vagyok.”

Tommy Lee-t azt hiszem, senkinek nem kell komolyabban bemutatni, a ’80-as évek óta a Mötley Crüe zenekar dobosaként vált ismertté, mondhatjuk, hogy a legkarizmatikusabb rock zenészek közé tartozik. Közel 40 millió lemezt adott el és a világ legnagyobb színpadjain lépett fel zenekarával. Pár hónapja a Mötley Crüe újból összeállt, jelenleg pedig egy világkörüli turnén vannak. Lee hollywood-i színészekkel kötött házasságai (Heather Locklear, Pamela Anderson) mindig kiemelt helyen szerepeltek a bulvársajtóban.

fkriszta

2005. 10. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 10. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 11. 16:24
Ugyan kit érdekel ez a bohóc?Mondjon nekem valaki egy hallgatható M.Crue számot!Ő is csak a felesége miatt oly népszerű, csakúgy mint a közepes tehetségű Beckham.
Vendég 2005. 10. 12. 13:46
Ez a Tommy lemez már augusztus óta a birtokomban van! Kedves Guest! Tommy már rég dollár milliomos volt, mikor Pamela a képbe került! Tájékozódj mielőtt kritizálsz! Hozzá nem értő!!!!
Vendég 2006. 05. 20. 21:47
Kedves Guest 2005-10-11 16:24:05! A Mötley-nek szerintem csak jó számai vannak, ha kell megmutatom őket, de ha nem tetszik ne hallgasd, és sem kritizálom a Te kedvenceid, pedig lehet hogy.... Na de mindegy, az a lényeg hogy Tommy lemeze tuti lett, de inkább doboljon ha rám hallgat!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Novemberben jön Tommy Lee szólólemeze cikk képei
Tommy Lee - Novemberben jön Tommy Lee szólólemezeTommy Lee - Novemberben jön Tommy Lee szólólemeze